Деяких продуктів у магазинах немає, бо їх відправляють до постраждалих регіонів та виникли проблеми з сировиною

3.03.2022, 12:53 Переглядів: 2 898

  

Про це на ранковому брифінгу пояснив начальник Кременчуцької РВА Олег Лєднік

Вчора повідомлялось, що мережа магазинів АТБ забезпечує продуктами харчування у першу чергу ті регіони, де склалася важка гуманітарна ситуація через бої з російськими окупантами. Саме через це, а також ажіотажний попит з боку населення, полиці супермаркетів АТБ наразі спустіли. На полицях місцевого рітейлера – «Маркетопт» та «Оптовичок» товарів значно більше, хоча їх асортимент також зменшився.

Як пояснив начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік, є ще дві причини тимчасових перебоїв з постачанням окремих видів продуктів харчування. По-перше, усі волонтери та громади району наразі активно збирають гуманітарну допомогу, яку відправляють до регіонів, де ведуться бойові дії. Масована закупівля продуктів харчування призвела до їх зникнення з полиць магазинів. Підприємства харчової промисловості також у першу чергу відправляють вантажі зі своєю продукцію на Харківщину, Сумщину та Київщину. Зокрема, учора Кременчуцький та Глобинський м’ясокомбінати відправили туди по 5 тон ковбасної продукції. А з Кременчуцького району до постраждалих від війни з російськими окупантами регіонів вчора відправили більше десяти вантажівок з гуманітарної допомогою.

По-друге, у підприємств харчової промисловості виникли проблеми з логістикою та забезпеченням сировиною. Кременчуцька РВА надала розпорядження усім блокпостам без затримок пропускати вантажі з продуктами харчування та сировиною для роботи підприємств харчової промисловості.

- Ці перебої та труднощі тимчасові. Прохання зберігати спокій та не панікувати. Населення продуктами харчування буде забезпечено! - наголосив Олег Лєднік.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх