Російські агресори обстріляли з «Ураганів» дитсадок в Охтирці та дитячий будинок у Ворзелі

25.02.2022, 14:20 Переглядів: 2 242

 

В Охтирці серед дітей є поранені

Сьогодні російські війська обстріляли з «Ураганів» жилий масив в Охтирці. Є загиблі і поранені. Потрапили в дитячий садок. Серед поранених є діти.

- Під обстріли ураганами в Охтирці потрапили жилий масив, бомбосховища, дитячий садок. Було багато людей. 3 загиблих на місці, 2 в лікарні, 17 поранених, 2 тяжко поранених дітей.Обстріли градів! - повідомив голова Сумської військової адміністрації Дмитро Живицький.

Російська армія також обстріляла, імовірно, з «Градів» дитячий будинок у м. Ворзель Київської області, у якому перебувало 50 дітей. Про це повідомила генпрокурор у своєму Ірина Венедіктова у Facebook

- Під час ведення бойових дій військовослужбовцями Російської Федерації допущено влучання уламків від, ймовірно, систем залпового вогню «Град» в одне з приміщень дитячого будинку у м. Ворзель Київської області, у якому перебувало 50 дітей,- написала Венедіктова.

За її даними, постраджалих внаслідок обстрілу немає, оскільки на момент влучання реактивного снаряду діти та персонал дитячого будинку перебували в інших приміщеннях.

- Наразі дітей з дитячого будинку не евакуювано, на території дитячого будинку бомбосховища чи підвальні приміщення відсутні. За втручанням прокуратури вживаються заходи щодо їх евакуації, - зазначила Венедіктова.

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх