У Кременчуці проведуть боксерський турнір пам’яті Заслуженого тренера Олександра Гайдая

22.02.2022, 16:03 Переглядів: 3 475

 

Змагання мають пройти у залі СДЮШОР

У березні в Кременчуці планують провести боксерський турнір пам’яті Заслуженого тренера Олександра Гайдая. За словами директора СДЮШОР Олега Гончара, планують провести турнір на якому виставлять 7 найкращих боксерів школи олімпійського резерву. Змагання відбудуться за підтримки президента Федерації боксу Кременчука Віталія Марченка.

- Завдяки підтримці президента Федерації боксу Кременчука Віталія Марченка вдасться провести турнір пам'яті Заслуженого тренера Олександра Гайдая. Адже все фінансування турніру ляже на його плечі. Учасники змагань отримають фінансове заохочення й підтримку, - додав директор СДЮШОР Олег Гончар.

У березні на нас очікують видовищні поєдинки юних кременчуцьких зірок боксу.

Нагадаємо, що 11 лютого 2021 року перестало битися серце Заслуженого тренера України з боксу, Олександра Гайдая. Олександр Гайдай присвятив своє життя розвитку боксу та вихованню юного покоління. Кілька років у Кременчуці очолював школу олімпійського резерву. Він працюючи у збірній радянського союзу, збірній України, олімпійській команді - підготував цілу плеяду боксерів, які стали майстрами міжнародного класу, заслуженими майстрами спорту. Також вніс великий внесок у розвиток боксу у Кременчуці. Також свого часу був тренером збірної Ірану з боксу (з 2006 до 2008 року).


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх