Дербі не за горами: «Кремінь» вийшов у фінал Кубку Пожечевського

16.02.2022, 15:05 Переглядів: 2 652

 

Кременчуцька команда продовжує готуватися до відновлення чемпіонату

Сьогодні, 16 лютого, футболісти «Кременя» оформили путівку у фінал Кубку Пожечевського. Підопічні Романа Локтіонова змогли не лише відігратися після пропущеного до перерви, а й вийти вперед у другому таймі. Двічі за «Кремінь» відзначився місцевий вихованець Іван Куць. «Кремінь» перемагає полтавський КЛФ з рахунком 2:1.

«Кремінь» - «КЛФ» - 2:1
Голи: ГНП (45, 51) - Бажан (11)
«Кремінь»: Єрмолов (ГНП 46), ГНП (ГНП 46), Пилипенко (Ульянов 46), ГНП (Сидоренко 46), Товкач (ГНП 46), ГНП (ГНП 46), Сейтхалілов (ГНП 46), ГНП (ГНП 38), ГНП (Галоян 46), Алізаде (Навроцький 46), ГНП (Молько 63)

Після гри тренер «Кременя» Роман Локтіонов розповів, що задача у команди - підготовка до чемпіонату й необхідно набрати функціональні кондиції. Створюють зараз колектив до 21 року й намагаються, щоб на кожній позиції була конкуренція. 

«Синьо-білі» у фіналі зіграють з «Гірник-Спортом», який напередодні у серії пенальті переміг «Олімпію» Савинці. Фінал Кубку Пожечевського між «Кременем» та «Гірник-Спортом» відбудеться у неділю 20 лютого. Матч розпочнеться о 13.30 у Полтаві. Протистояння буде запеклим, адже дербі між сусідами завжди приваблювало увагу вболівальників. Тим паче «гірники» будуть прагнути реваншу за розгром у групі.

За інформацією «Кременчуцького Телеграфа», «Кремінь» до кінця тижня планує підписати помічника головного тренера, а також кількох гравців, серед яких місцеві гравці та футболісти з інших міст. Наразі у команді проходять перегляд ексзахисник «Зорі» Давронбек Азізов та захисники Микита Фомін (виступав за «Нікополь») і Василь Тропанець з «Балкан».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх