З початку року від пожеж у Кременчуці загинуло 7 людей

16.02.2022, 11:33 Переглядів: 1 455

 

Минулого року за цей час загиблих було лише двоє

На засіданні комісії з питань ТЕБ і НС, яке відбулося сьогодні, 16 лютого, представник ДСНС під час розгляду питання щодо запобігання загибелі людей у надзвичайних ситуаціях назвав чисельність загиблих та кількість таких ситуацій у Кременчуці з початку року.

Станом на 15 лютого пожежники гасили у місті вже 20 пожеж, з них 13 - у приватному секторі. Минулого року за цей період зафіксували 26 пожеж. Тож, нібито є тенденція на їх зменшення. Проте, цього року під час пожеж загинуло 7 людей, а минулого загиблих було лише двоє.

Майнова шкода від пожеж у 2021 році оцінюється у 11,4 млн грн. Представники ДСНС посилюють профілактичну роботу щодо запобіганню виникнення пожеж шляхом контролю підприємств та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з населенням.

На засіданні комісії також розглянули прогнози щодо можливого підтоплення окремих районів Кременчука під час весняної повені. Представник ДСНС повідомив, що для відкачування талих вод підготували 9 пожежних автомобілів та 5 переносних мотопомп. ШРБУ поставили завдання терміново очистити зливову каналізацію на дорогах.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх