У учасника російсько-української війни міська влада забирає приміщення

14.02.2022, 14:30 Переглядів: 6 933 Коментарів: 3

 

Така позиція міської влади пов'язана не лише з прагненням пустити приміщення, що розташоване на першому поверсі з молотка...

Учасника бойових дій на сході України, інваліда другої групи, депутата Кременчуцької районної ради Євгенія Тарануху міська влада виганяє з приміщення на Молодіжному, де останній розпочав облаштування спортивної зали для учасників АТО та їх дітей.

Чи не вся ветеранська спільнота Кременчука знає механіка-водія танкової роти батальйону «Азов» з позивним «Трон». З перших днів війни Євгеній Тарануха, в якості добровольця, приймав безпосередню участь у формуванні так званого залізного кулака азовців. Був поранений і після повернення з фронту мріяв відкрити тренажерний зал, де б ветерани мали можливість підтримувати належну фізичну форму пропагуючи здоровий спосіб життя серед підростаючого покоління.

Звичайно, як повідомив сам Євгеній, коштів з пенсії, яку він отримує, не вистачало, щоб форсувати ремонтні роботи і одночасно придбати весь необхідний спортивний інвентар, проте й міська влада не поспішала допомагати фінансово, незважаючи на обіцянки окремих чиновників.

Сьогодні ж кременчуцький атовець отримав листа, де його наполегливо просять звільнити приміщення вже до кінця цього місяця, адже договір позички між ним і міською радою продовжний не буде.

 

В документі зазначається, що приміщення за адресою просп. Лесі Українки, буд. 76, площею 81,7 кв.м буде використане для розміщення структурних підрозділів виконкому.

Як мовить голова громадської організації «Захисник нації» Євгеній Тарануха, він розпочав ремонт, придбав боксерські груші, частину вживаних тренажерів, а після розмови з секретарем міської ради Юрієм Гриценком зробив остаточний кошторис. От тільки замість обіцяної допомоги ветеран отримав ось такий «лист щастя».

Не виключено, що така позиція міської влади пов'язана не лише з прагненням пустити приміщення, що розташоване на першому поверсі з молотка, але й з тим, що Євгеній Тарануха обраний до районної ради, за списками політичної партії «Європейська солідарність», яка чи не єдина знаходиться в опозиції до нашого міського голови.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

423
14 лютого 2022 14:47

Хто шукає укриття від нападу москалів ,а хто забирає приміщення під шумок .От скажіть панове ,від чого більше користі -від "структур виконкому",НЕЗРОЗУМІЛО ЯКИХ ? чи від того ,що нашим дітям є чим зайнятися ,(не вживати наркоту,не пиячити десь) ??Знову риторичне запитання -Навіщо нам така антинародна влада ???


46 18
2
14 лютого 2022 17:11

1. Почему только для учасников АТО и их детей, а не для всех желающих?

2. Денег небыло, а местная власть не помогла.

3. За два года от подписания договора ничего не открылось, похоже сам использовал как склад или в аренду сдавал.

 

 

Зато звучит как - ГО "Захисник нації".


27 15
680
15 лютого 2022 13:10

Фиолетовая саранча совсем распоясалась


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх