У Кременчуці помер директор клубу Котлова Леонід Криса

11.02.2022, 09:29 Переглядів: 4 211 Коментарів: 2

 

Важка хвороба зупинила життя талановитої людини - керівника, композитора, співака. Таким усміхненим та життєрадісним його запам'ятали близькі

У Кременчуці помер Леонід Криса - Заслужений працівник культури України, директор клубу Котлова.

Чоловіка передчасно забрала важка хвороба на 64-му році життя.

 

Леонід Криса був творчою людиною, талановитим керівником і добрим господарем - і на роботі і вдома. Так відгукуються про нього колеги та близькі. Не раз доводилося чути  про його чудовий сад та дизайнерські знахідки в ньому.

Очолював творчий колектив палацу культури імені Котлова у Крюкові з 80-х років. Є автором п’яти музичних альбомів, володарем Гран-прі конкурсу композиторів Полтавщини «Журавлиний ключ» за пісню на вірші нашого земляка, поета Олега Головка.

Його близький друг, керівник шпиталю для ветеранів Микола Литвиненко згадує про товариша.

- Він був надійним товаришем у житті. Це та людина, яку ні про що не треба було  просити. Він усе відчував сам та міг підставити плече. Це дуже творча людина – у нього було стільки думок, стільки планів!.. За час його керівництва палацом було створено багато творчих колективів, які ставали переможцями конкурсів. Сам він за освітою диригент, був композитором і отримав визнання як Заслужений діяч культури. У житті був веселим, вмів підтримувати колектив. Сідав за фортепіано, брав будь-який музичний  інструмент і грав на ньому, дарував свої пісні. Завжди спілкування з ним залишало якесь тепле відлуння. Наприклад, я пам’ятаю, коли вони разом з моїм молодшим сином написали пісню: син написав вірші, а Льоня поклав їх на музику. І ця пам’ять залишиться на все моє життя! Леонід дуже гарно співав разом зі своєю дружиною. А вдома в нього багато речей зроблено власними руками – це і робота по дереву й інше. Дуже любив рослини, тварин.

У покійного залишилися дружина, син, невістка, онук - і багато друзів. ТЪ розділяє скорботу з рідними та близькими і висловлює щире співчуття.


Автор: ТелеграфЪ Джерело фото: КВБЗ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
11 лютого 2022 11:11

Спочивай, друже cry


6 1
54
23 лютого 2022 21:09

Царство небесне... Співчуття рідним...


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх