Футбольний каток у Кременчуці та Полтаві не дозволив провести товариський матч

31.01.2022, 16:39 Переглядів: 1 786

 Матч переносили двічі

У неділю, 30 січня, у Кременчуці мав відбутися контрольний матч між футбольними клубами Полтава та Гірник-Спорт. Проте його перенесли через поганий стан покриття. З другого дублю матч мали провести у Полтаві 31 січня.

- Матч між СК Полтава та Гірник-Спортом не відбувся. Відлига, яка була напередодні, та мороз, що тримається від ночі, перетворили штучний газон Кремінь-Арени на ковзанку. Щоб не наражати футболістів на небезпеку та вберегти від непотрібних травм, було вирішено контрольний поєдинок скасувати, - йшлося у повідомленні пресслужби полтавців. 

Гру перенесли до Полтави, проте їх очікувала ще більша неприємність. Якщо покриття у Кременчуці було хоч зелене з острівцями льоду, то у Полтаві - білосніжне футбольне поле. 

- З другого дубля провести матч не вдалося через неготовність поля цього разу вже у Полтаві - на стадіоні автоагрегатного заводу, - додали полтавці. 
Стан поля
Стан поля в Полтаві
Нагадаємо, що 1 лютого «Кремінь-2» у Горішніх Плавнях зіграє з «Гірник-Спортом» в рамках Кубку Пожечевського, а 2 лютого «Кремінь» прийме вдома «Стандарт». 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх