До спільної молитви за Україну приєднається Кременчук

29.01.2022, 18:03 Переглядів: 2 904

 

Долучитися всі охочі зможуть на площі Перемоги

Завтра, 30 січня, у Кременчуці та Полтаві відбудеться спільна молитва за Україну. Захід розпочнеться об 11.30. У Кременчуці захід відбудеться на площі Перемоги, а у Полтаві перед Свято-Успенським собором. 

- Проситимемо Господа захистити нашу землю від путінської навали, згуртувати і зміцнити нас. Збагнути, що українці – великий європейський народ. Що нас неможливо затягти у мордор ні силою, ні погрозами, ні залякуваннями, що ми будемо боротися за свою свободу і нас не здолати - йдеться у повідомленні АТОвця Юрія Крамаренка. 

У Полтаві до спільної молитви закликав священник ПЦУ Федір Бубнюк. 

- Після молебню послухаємо, через гучномовці храму, прекрасний подкаст українського історика і публіциста професора Ярослава Грицака на Радіо The Ukrainians, присвячений Різдву Христовому. Усіх пригощаємо чаєм і печивом! Приходьте. Подкаст неймовірний! Надзвичайно цікаві історичні факти про свято Різдва і багато неймовірної музики!
У час напруження нам важливо згадати про тепле і радісне свято Різдва Христового. Відчути, що Бог безмежно нас любить. Збагнути, що українці – великий європейський народ. Що нас неможливо затягти в мордор ні силою, ні погрозами, ні залякуваннями, що ми будемо боротися за свою свободу і нас не здолати, - поділився священний на своїй сторінці у фейсбуці. 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх