Біланівський ГЗК та Новогалещинська тергромада підписали Угоди про соціальне партнерство

25.01.2022, 07:07 Переглядів: 1 686 Коментарів: 1

 

За 9 років комбінат реалізував соціальних проєктів на 56 мільйонів гривень

21 січня, в приміщенні Новогалещинського будинку культури, в присутності представників групи Ferrexpo, депутатського корпусу, виконавчого комітету, старост та керівників закладів освіти відбулось публічне підписання Угод «Про соціальне партнерство та співпрацю» між Новогалещинською селищною радою та ТОВ «Біланівський ГЗК» на 2022 рік.

Співпраця Біланівського гірничо-збагачувального комбінату та Новогалещинської територіальної громади є прикладом робочої моделі корпоративної соціальної відповідальності підприємства. Розпочалися відносини ще в 2012 році з сільськими радами смт. Нової Галещини та с. Бондарі і активно продовжилися з об?єднанням в Новогалещинську територіальну громаду. 

За останні 9 років в рамках виконання резолюцій громадських слухань та соціального партнерства Біланівським ГЗК було реалізовано соціальних проєктів на суму, що перевищила 56 мільйонів гривень.

2021 рік видався надзвичайно продуктивним і виділився рекордною сумою в 13 мільйонів. Силами Біланівського ГЗК для жителів Новогалещинської громади реалізувати 17 проєктів, взяти участь у співфінансуванні ще двох, передати у власність громади автогрейдер, автомобіль для амбулаторії та працювати за зверненнями громади протягом року.

Підтримка Біланівського ГЗК націлена на розвиток соціально-культурної сфери та розподіляється між її основними напрямками. 2021-го року значна частина бюджету пішла в сферу освіти, згідно з виконанням покладених на підприємство зобов?язань.

Генеральний директор ТОВ «Біланівський ГЗК» Юрій Химич прокоментував плани на 2022 рік:

«В цьому році ми продовжимо роботу над ключовими проєктами: ліцеєм, дитячим садом та амбулаторією, та плануємо в результаті до кінця року здати ці об?єкти «під ключ». Приступаємо до реалізації одного з найочікуваніших проєктів для молоді – реконструкції паркової зони біля Будинку культури.

І наостанок про наймасштабніше – з цього року року розпочинаємо проєктування робіт з проведення водогону та побудови очисних споруд та каналізації. На нас чекає дуже продуктивний рік, тому ми з натхненням приступаємо до роботи».

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
25 січня 2022 09:12

А микшерный пульт и звукорежиссер зачем в зале?

Они потом там песни пели?


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх