Літнім людям розповіли про цифрові інновації: розіслали 3 мільйони брошур

17.01.2022, 07:25 Переглядів: 1 338

 

У листівках розповіли про безоплатне навчання цифровій грамотності на платформі «Дія.Цифрова освіта» та про те, як користуватися державними послугами онлайн

Міністерство цифрової трансформації провело інформаційну кампанію з цифрової освіти серед людей поважного віку в регіонах. Для комунікації вибрали традиційний для цієї аудиторії формат друкованих інформаційних матеріалів. У листівках розповіли про безоплатне навчання цифровій грамотності на платформі «Дія.Цифрова освіта» та про те, як користуватися державними послугами онлайн.

Кампанія пройшла в рамках «Проєкту підтримки Дія», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Швеції. Серед українських родин через «Укрпошту» поширили 3 мільйони листівок про державні послуги та освітні продукти.

Також бібліотеки-хаби цифрової освіти отримали паки з брендованою продукцією для комунікації цифрової освіти серед відвідувачів. Поширення саме друкованої продукції дає можливість донести інформаційні меседжі до різноманітних категорій населення. Близько 20% всіх користувачів порталу — це громадяни віком 55+ років. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх