Нацгвардійці Кременчука отримали нові спецавтомобілі

19.12.2021, 11:01 Переглядів: 1 895

 

Автомобілі побудовані на шасі Ford Transit з урахуванням досвіду та потреб військових частин

Кременчуцькі нацгвардійці отримали нові спеціальні автомобілі. Десять мікроавтобусів, ключі від яких водіям днями вручили у Києві, вже надійшли до гвардійських військових частин у Кривому Розі, Полтаві і Кременчуці. Про це повідомляє пресслужба військової частини 3059 Національної гвардії України.

Спеціалізовані автобуси виготовлені на замовлення Національної гвардії. Вони побудовані на шасі Ford Transit з урахуванням досвіду та потреб військових частин, що несуть службу з охорони громадського порядку.

- Вдосконалені мікроавтобуси, що надійшли до нашої частини, дозволять оперативніше виконувати завдання за призначенням не лише у місті, але й за межами пункту постійної дислокації, - відзначив командир патрульної роти на автомобілях військової частни 3011 Владислав Гоморов.

Заступник начальника Центрального територіального управління з озброєння – начальник технічної частини полковник Юрій Педько підкреслив:

- Ці зручні і сучасні спецавтомобілі - вимога сьогодення. Із сучасною технікою значно зростає оперативність військових підрозділів. Високий комфорт для особового складу, надійність і облаштованість автомобілів - це запорука вчасного, точного і якісного виконання поставлених завдань гвардійцями.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх