Примусовий демонтаж: мерія Кременчука «виселить» павільйон з торгівлі авто на ділянці «АвтоКрАЗу»

17.12.2021, 12:31 Переглядів: 7 977 Коментарів: 4

 

Споруда з торгівлі вживаними автомобілями належить підприємцю

Сьогодні, 17 грудня, виконком на своєму засіданні ухвалив рішення «Про демонтаж та евакуацію рухомого майна». Проєкт рішення був внесений на засідання додатково Йдеться про тимчасову споруду «Любе авто» на земельній ділянці по вулиці Київській, 69-А. Павільйон для торгівлі авто з США належить ФОП Гайчук (так вказано у проєкті рішення). Земельна ділянка є комунальною власністю і перебуває у користуванні ПрАТ «АвтоКрАЗ».

Відповідно до ухваленого рішення, споруду має демонтувати КП «Благоустрій Кременчука». Але ж територія — у користуванні підприємства. Під час засідання виконкому керівник управління благоустрою Володимир Окунь запитав:

- А як ми зайдемо на цю територію?

- Будемо зрізати ворота, якщо самостійно не зроблять? - відповів на це мер Кременчука Віталій Малецький.

У рішенні КП «Благоустрій Кременчука» доручається «провести демонтаж та евакуацію рухомого майна протягом 15 днів з дня прийняття цього рішення виконавчим комітетом у разі, якщо власники самостійно не забирають рухоме майно».

Рішення — продовження епопеї з «землею КрАЗу», яка розпочата на сесіях міськради. Нагадаємо, учора сесія ухвалила рішення, яким, по суті, міськрада вирішила позбавити «АвтоКрАЗ» земельної ділянки на вулиці Київській. Причина — борг підприємства за землю у сумі 39 млн грн.

Ділянка використовувалася як майданчик для зберігання продукції заводу та як виставковий майданчик. Тепер тут поряд з нечисленними КрАЗами — «Любе авто». Мер Віталій Малецький стверджує, що торгівля вживаними автомобілями з США ведеться на цій ділянці незаконно.

Мерія в майбутньому хоче продати звільнену землю на Київській (або право оренди на неї) через аукціон.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

423
17 грудня 2021 12:53

Незаконно ? Серйозно? Отак просто чувак став і продає авто із штатів ?Це ж не бабуся з торбинкою насіння )) Не влада а клоуни якісь . 


32 5
593
17 грудня 2021 13:08

Цитата: Olexander

Незаконно ? Серйозно? Отак просто чувак став і продає авто із штатів ?Це ж не бабуся з торбинкою насіння )) Не влада а клоуни якісь . 

Ну пусть покажет договор субаренды земли, а еще лучше в суд сним.


14 1
82
17 грудня 2021 14:04

А мэр не хочет посмотреть на 100 метров в сторону ? Там стоит семиэтажная больница - поликлиника с табличкой " ОРЕНДА ". ( поликлиника КрАЗ ). Такое ощущение что в Кременчуге уже победили короновирус . Если не изменят память , то на дневном стационаре в каждой палате протянуты кислородные трубки ... Вот что оживлять надо а не в плитку бюджет спускать .


26 0
150
17 грудня 2021 15:52

А законно выделять 23млн на газету?


20 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх