«У будь-який момент може порвати» - ось яка послуга з опалення надається кременчужанам за великі гроші

14.12.2021, 10:11 Переглядів: 3 599

 

Міркуємо над наслідками аварії, яка минулого тижня залишила без тепла пів Кременчука

Аварія з поривом тепломережі великого діаметру, яка минулої п’ятниці залишила без опалення пів Кременчука, може повторитися у будь-який момент. Такий сенс того, як прокоментував ситуацію мер Кременчука Віталій Малецький, відповідаючи на запитання преси 13 грудня після засідання виконкому. Нагадаємо, тоді порвало магістральну трубу КремТЕЦ діаметром 800 мм у районі пивзаводу, у кварталі 274.

За словами міського голови, цю мережу знову «у будь-який момент може порвати», оскільки її відновили тимчасово: вирізали шмат труби, поставили компенсатор, щоб подати тепло. За словами Віталія Малецького, КремТЕЦ внесе у план робіт з капітальних ремонтів цю ділянку трубопроводу на наступний рік.

Це далеко не перша аварійна ділянка на магістральному трубопроводі. Нагадаємо, опалення у центрі не могли ввімкнути вчасно, бо кілька разів рвало трубу на перехрестях вул. Шевченка з Троїцькою та вул. Шевченка з вул. Мазепи. Капітальний ремонт на цій ділянці влітку також не зробили.

Чого не забувають робити надавачі послуг – так це підвищувати тарифи на них. Нагадаємо, із 13 грудня на 71% зросла ціна на опалення для бізнесу. Проте, виходить, за високу ціну не гарантована надійна якість послуг. Ціна для населення тримається штучно – завдяки урядовому меморандуму.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх