У Кременчуці скоротять десяток дитячо-юнацьких клубів

13.12.2021, 14:20 Переглядів: 3 223 Коментарів: 8

Чергова реорганізація: у мерії економлять

Мерія взялася за чергову оптимізацію позашкілля, тепер це стосується Об'єднання дитячо-юнацьких клубів за інтересами (ОДЮК) або так званих кімнат школярів у мікрорайонах, які переважно розташовані у житлових будинках. Клуби підпорядковуються управлінню сім'ї та молоді. Пресі стало відомо, що в планах — скоротити 10 клубів.

У мерії цю інформацію не заперечують. Відповідаючи на запитання журналістів, міський голова Віталій Малецький пояснив свою позицію: проводяться заходи з оптимізації. Він запевняє, що будуть реорганізовані клуби, які не користувалися попитом, а також ті, що розташовані поруч (приміщення «двері у двері»).

- Є кілька звернень від працівників, які заперечують доцільність реорганізації. Але я сам працював у цій системі і знаю, як хто працює. У деякі клуби стоїть черга дітей, а в деякі приходить керівник і заповнює лівою рукою журнал, - прокоментував Віталій Малецький. Що мерія робитиме з приміщеннями, які звільняються — він не уточнив. Втім, судячи з досвіду попередніх «реорганізацій», їх можуть виставити на аукціони — саме це зараз і відбувається з приміщеннями бібліотек.

Нагадаємо, слідом за бібліотеками сесія міськради вирішила реорганізувати й позашкілля (об'єднати станцію юних натуралістів, юних техніків та центр «Лідер».

Разом із тим, у мерії не надумали ні скорочувати чиновників, ні реорганізовувати парки (а кожен парк як юрособа має по директору) і скорочувати витрати на власний піар. За наявною інформацією з депутатських кіл, у міський бюджет-2022 планують закласти вже 11 млн грн на «безкоштовну» газету (за кошти платників податків).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 8

1 088
13 грудня 2021 14:41

Ганьба Меру!


50 2
1 031
13 грудня 2021 15:06

- Площадя уйдут в аренду или продадут ?

- Знак вопроса можете убрать.


31 0
61
13 грудня 2021 17:42

Когда уже начнут сокращать количество чиновников и отделов в горисполкоме? Почему не сокращают расходы на ненужную газету и ТРК? Почему экономят только на детях?


22 0
739
1
13 грудня 2021 22:01

правильно. хай наші діти йдуть за гаражі палити, нюхати, колотися.


5 1
4 365
1
14 грудня 2021 08:24

Цитата: Туся
хай наші діти йдуть за гаражі палити, нюхати, колотися.
ну ваші може най йдуть за гаражі, мої не підуть, й не по тому шо клуби позакривали, бо зара є чим займатися, було б бажання.


4 6
17
14 грудня 2021 08:29

Вот так и живем, вышиванку нарядил флаг в руки взял - патриот хренов, Украина понад усе. Закройте лучше никому ненужную газету, закупите современный инвентарь в клубы. А детишек там достаточно - ну конечно меньше нежели вас "чиновников" в кабинетах ("двері у двері").


6 2
17
14 грудня 2021 09:22

Цитата: zzzzzz

Цитата: Туся
хай наші діти йдуть за гаражі палити, нюхати, колотися.
ну ваші може най йдуть за гаражі, мої не підуть, й не по тому шо клуби позакривали, бо зара є чим займатися, було б бажання.

Это хорошо что ваши дети знают чем заняться, но что плохого если дополнителноь есть БЕСПЛАТНЫЙ клуб где можно поиграть в шашки, шахматы, настольный тенис, рисование, оригами, лепка с соленого теста, пластилина, мероприятия педагога, да и просто на пару часиков при необходимости оставить ребёнка под присмотром. Альтарнативы ж не создадут, 10 педагогов уволят сэкономят 50 000 грн в месяц ( часть зарплаты одного чиновника), но зато продадут жил площадь на прозоро за 1 грн, а вот уже кругленькую сумму положат в карман. Зри в корень- zzzzzz.


8 0
4 365
1
14 грудня 2021 12:13

Цитата: александр
что плохого если дополнителноь есть БЕСПЛАТНЫЙ клуб
где я написал, что это плохо? Плохо что закрывают, конечно. Я написал о том, что нормальные дети не побегут за гараж нюхать и колоться, есть ли клуб или нету.
Цитата: александр
Зри в корень




У тітоньки крайнощі. Клуби зачинили і все- всі наркошами стали....так з 90-х вже всі повинні нюхати і колотися, бо ще з відтоді все позакривали.


1 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх