«Кременчук» переграв «Сокіл» у першому періоді

2.12.2021, 22:09 Переглядів: 1 931

 

Матч відбувся у столиці 

Сьогодні, 2 грудня, у Києві столичний «Сокіл» поступився «Кременчуку». Наші хлопці відзначилися у ворота суперника вже на першій хвилині матчу. Й загалом перший період забезпечив кременчуцькій команді перемогу. 

«Сокіл» - «Кременчук» - 2:3 (0:3, 2:0, 0:0)

Шайби: 0:1 - Сібілевич (Созонов, Дубінін), 01:59. 0:2 - Баснєв (Серанов), 04:49. 0:3 - Грицьких (Гриценко, - більш.), 17:45. 1:3 - Єлисеєнко (Томілін), 23:21. 2:3 - Андрущенко (Рибалко, - більш.), 26:33

«Сокіл»: Кубрицький; Сисак - Алексєєв, Хайруллов - Рибалко, Логач - Герцик; Міхнов - Кузьменко - Рубан, Єлисеєнко - Томілін - Павленко, Андрущенко - Фадєєв - Васильєв, Панченко - Смирнов - Дан. Давидов. Тренер - Олег Шафаренко

«Кременчук»: Боярчук; Яковлєв - Григорян, Гриценко - Баснєв, Серанов - Савченко; Т. Савицький - Дубінін - Созонов, Кошелєв - Грицьких - Забавін, Горлушко - Хришпенц - Глухов, Ворона, Сібілевич. Тренер - Олександр Савицький

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- У цьому матчі із «Соколом» «Кременчук» уже в першому періоді закинув три шайби, тоді як у попередньому кременчужани програвали по ходу матчу в дві. В чому причина?

- Ми намагаємося завжди активно розпочинати гру з будь-яким суперником. Цього разу нам вдалося закинути відразу, і в принципі ми непогано грали.

Не всі хокеїсти приїхали, багато у нас травмованих та захворілих, але як кажуть: «Малий золотник, але дорогий». Хлопці молодці, билися від щирого серця «за себе і за того хлопця». Дякуємо їм велике за гру.

- Столична команда, порівняно з минулим матчем, посилилася двома сильними форвардами (Фадєєв та Томілін – прим.). Ви щось змінили у грі команди?

- Люди приїхали з достатніми іменами, і ми здогадувалися, що вони зіграють, але щоб якось конкретно не налаштовувалися на них. У «Сокола» і без цих гравців серйозний склад і Олег Леонідович (Шафаренко – прим.) вибудував гідну гру команди. Тому ми налаштовуємося на «Сокіл» дещо особливо.

- «Кременчук» вдруге поспіль обіграв «Сокіл», хоч до цього програв киянам шість зустрічей поспіль. У чому стався перелом?

- Якщо проаналізувати минулі ігри, то були суперечливі моменти, плюс-мінус на «тонкому». У хокеї десь комусь пощастило більше і все, через це може скластися остаточний результат. Тому на кожну гру ми виходимо як на останній бій, так як потрібно тримати планку.

- Як позначається на команді вся ця ситуація довкола хокею?

- Особисто в мене, як пилковим мішком по голові вдарили. Дійшли до такого рівня – до сильного чемпіонату – а зараз, як якась порожнеча. Зрозуміло, що це все пройде, але це треба пройти якнайшвидше через роботу. Коли ти працюєш, то відволікаєшся від усієї цієї суєти. Більше працюватимемо, щоб цей «пильний мішок» пройшов стороною. Як на мене, то прикро, що таке відбувається.

У суботу, 4 грудня, ХК «Кременчук» вдома прийме харківський «Рулав Одд». Початок матчу о 13.00.  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх