Неймовірний камбек: поступаючись у дві шайби, «Кременчук» вириває перемогу над «Соколом»

22.11.2021, 22:04 Переглядів: 2 258

 

Кременчуцька команда здолала суперника на їх території 

Сьогодні, 22 листопада, у Києві зустрілися два лідери сезону «Сокіл» та «Кременчук». Кременчуцька команда пропустивши дві шайби змогла здійснити неймовірний камбек. 

"Сокіл" - "Кременчук" 2:4 (0:0; 2:0; 0:4)

Шайби: 1:0 Павленко (Сисак, Андрущенко – більш.), 28:01. 2:0 Гончаренко (Давидов, Симчук), 32:16. 2:1 Гриценко (Грицких, Савченко – більш.), 41:33. 2:2 Григорян (Гриценко), 43:49. 2:3 Кошелєв (Серанов, Горлушко), 50:08. 2:4 Коробов (Денискін, Дубінін - більш.), 56:58.

Сокіл: Оганджанян (Кубрицький); Герцик – Мажуга, Хайруллов – Рибалко, Сисак – Алексєєв, Логач – Гончаренко; Єлісєєнко – Кузьменко – Міхнов (К), Рубан – Німенко (А) – Павленко, Андрущенко (А) – Симчук – Васильєв, Панченко – Смирнов – Давидов.

Кременчук: Боярчук (Гордюшин); Яковлєв – Григорян, Серанов – Ворона, Савицький – Савченко, Сеник; Коробов – Дубінін – Денискін, Грицких – Забавін – Гриценко, Горлушко – Нікулін – Хришпенц, Кошелєв – Сібілевич – Варава.

Перший період пройшов з невеликою кількість гольових моментів, найкращий з яких не реалізував Олексій Ворона, попавши шайбою у поперечину. Про це повідомляє пресслужба ХК Кременчук.

У другому ігровому відрізку кременчужани почали видалятися до штрафного боксу, що перетворилося у закинуту шайбу - на 29-й хвилині Олександр Павленко реалізував чисельну перевагу киян. За чотири хвилини першим голом у сезоні відзначився молодий форвард «Сокола» Денис Гончаренко.

На старті третього періоду «Кременчук» двічі відзначився у воротах Артура Оганджаняна, по голу на свій рахунок записали Тимур Гриценко (у більшості) та Давид Григорян. На 51-й хвилині Антон Кошелєв вивів «містян» уперед, а фінальний рахунок встановив Олександр Коробов, який закинув другу шайбу гостей у більшості.

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Вийшла в'язка гра, де ми трохи невпевнено розпочали, і провалили другий період. Вже декілька матчів у нас не вдається цей відрізок гри. У третій двадцятихвилинці закинули непогані шайби, поклали голи, які не забили перед цим, видали на-гора.

- Що сказали команді у другій перерві, коли команда програвала 0:2?

– Це секрет, не хотілося б про це говорити, але скажу. Розповіли, як треба забити голи, усі чотири.

- Сьогодні кременчужани двічі реалізували більшість, яка не дуже добре останнім часом виходила з сильними суперниками. Чи можна сказати, що знайшли свою гру в реалізації чисельної переваги?

– Ми працюємо над цим компонентом кожне тренування, і дуже непогано у нас це виходить на заняттях. Але у матчах не завжди вдається забити. Проти нас добре налаштовуються, люди на себе ловлять шайби, підставляються, важко закинути.

- Другу шайбу в більшості Денискін, Дубінін та Коробов взагалі розіграли красиво, як за нотами. Це домашня заготівка?

- На тренуваннях у нас часто виходять такі голи. Незвичайні та цікаві дії хокеїстів дають результат.

 - Наступний матч «Кременчук» зіграє 24 листопада о 18:45 у Білій Церкві проти «барсів», які йдуть на останньому місці у турнірній таблиці. Ваші очікування?

- Ми на всіх готуємось і налаштовуємось на повну, незалежно від суперника. Гратимемо у свій хокей з першої та до останньої секунди.

Після 19 ігор підопічні Олександра Савицького набрали 27 очок та наздогнали у турнірній таблиці «Донбас».

Наступну гру «Кременчук» зіграє 24 листопада о 18:45 у Білій Церкві проти «барсів».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх