Дитячі садочки Новогалещинської громади отримали іграшки в подарунок

22.11.2021, 12:02 Переглядів: 1 494 Коментарів: 1

 

Ferrexpo ініціювала масову благодійну акцію для дитячих садочків найближчих територіальних громад

Полтавський, Єристівський та Біланівський гірничо-збагачувальні комбінати, що входять до складу групи Ferrexpo, ініціювали масову благодійну акцію для дитячих садочків найближчих територіальних громад. Ініціатива об’єднала 23 заклади дошкільної освіти міста Горішні Плавні та Новогалещинської, Пришибської, Козельщинської територіальних громад. Загалом, благодійна акція охопила 23 заклади дошкільної освіти.

В ході плідної співпраці з відділами освіти та директорами садочків, компанія визначила ключові потреби в розвиваючих іграх та іграшкових осередках та закупила їх на суму 230 тис. грн.

Першими подарунки отримали дитячий садочок Горішні Плавні «Чебурашка», далі представники Ferrexpo завітали до Новогалещинської територіальної громади.

Заклади освіти на території громади підтримуються Біланівським гірничо-збагачувальник комбінатом. В період з 2017 року реалізовано проєктів на суму близько 13 млн грн, з яких на заклади дошкільної освіти пішло 1,4 млн грн.

Зустрічали представників компанії на території дитячого садочку «Казка», що в Новій Галещині. Начальник відділу освіти, сім’ї та молоді Новогалещинської селищної ради Аліна Сивокінь розповіла, як обирали подарунки:

– Ініціатива йшла від компанії Ferrexpo. З нами зв’язались представники компанії та запропонували самостійно обрати перелік іграшок, що необхідний для кожного садочку. Хочеться окремо подякувати за такий підхід до реалізації допомоги, оскільки таким чином заклади отримали саме те, що їм необхідно.

Начальник служби технічної підтримки Олег Рибченко відзначає, що підтримка закладів освіти є надзвичайно важливою для компанії, оскільки стосується дітей.

– Діти – це наше майбутнє. Вони повинні отримувати все необхідне для навчання та розвитку. Зі сторони нашого підприємства, ми активно підтримуємо сферу освіти. Ще до кінця поточного ми презентуємо декілька проєктів в цій сфері.

Наступними на черзі садочки міста Горішні Плавні та заклади Козельщинської територіальної громади.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
22 листопада 2021 12:14

Кнопочки довольны подарочками


2 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх