Міжнародна асоціація позашкільної освіти просить кременчуцьку владу не реорганізовувати позашкілля

20.11.2021, 15:29 Переглядів: 3 795

Рекомендують створити у Кременчуці комісію, щоб розібратися у ситуації

Батьківський комітет Кременчуцького міського центру позашкільної освіти (колишня станція юних техніків) направив колективне звернення до Міжнародної асоціації позашкільної освіти щодо реорганізації позашкілля у нашому місті. Асоціація занепокоєна ситуацією у Кременчуці і попросила міську владу не ухвалювати рішення щодо об'єднання трьох закладів в один, бо громадськість цього не підтримує.

Одночасно просимо створити комісію і розібратися у ситуації. До складу даної комісії просимо залучити представників Міжнародної асоціації позашкільної освіти, у тому числі Полтавського відділення асоціації. Про прийняте рішення просимо повідомити у визначений законодавством строк, - йдеться у відповіді на звернення.

Відповідь на колективне звернення
Відповідь на колективне звернення

Співробітники закладів позашкільної освіти, які хочуть реорганізувати, бояться тиску з боку місцевої влади, тому просили «ТелеграфЪ» не розкривати своїх імен. Вони розповіли, що ні представники профільної депутатської комісії з питань освіти, ні співробітники департаменту освіти не відвідали колектив і не розповіли, що чекає на людей далі – чи залишаться вони на своїх місцях, чи працюватимуть і надалі у приміщеннях своїх закладів. Адже працівники мають дізнаватися заздалегідь щодо кадрових змін чи реорганізаційних процесів, але поки що офіційно інформацію до них так і не донесли.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх