23 дитячих садочки отримають подарунки від Ferrexpo

19.11.2021, 17:27 Переглядів: 2 450

 

Компанія визначила ключові потреби в розвиваючих іграх та іграшкових осередках та закупила їх на 230 тисяч гривень

Полтавський, Єристівський та Біланівський гірничо-збагачувальні комбінати, що входять до складу групи Ferrexpo, ініціювали масову благодійну акцію для дитячих садочків найближчих територіальних громад. Ініціатива об’єднала двадцять три заклади дошкільної освіти міста Горішні Плавні та Новогалещинської, Пришибської, Козельщинської територіальних громад.

В ході плідної співпраці з відділами освіти та директорами садочків, компанія визначила ключові потреби в розвиваючих іграх та іграшкових осередках та закупила їх на 230 тисяч гривень.

Вручення подарунків розпочали з Горішніх Плавнів, дитячого садка «Чебурашка», де зустрілись з директоркою закладу Галиною Москаленко, начальницею відділу освіти Лілією Щербиною та представником компанії – Олександром Валковим, начальником департаменту єдиного сервісу та кадрового адміністрування.

Навіть обмежена карантинними нормами зустріч була надзвичайно теплою та приязною. Більш за все про це говорять радісні дитячі обличчя.

- Ми виявили ініціативу, аби зробити свято для дітей. Окрім того, ми зацікавлені, щоб діти мали гідний рівень підготовки до школи та мали все необхідне для цього, - коментує Олександр Валковий. - Розвиваючі ігри допомагають тренувати логічне та абстрактне мислення у дитини, дрібну моторику, увагу, пам’ять, знайомлять з розумінням форми та розмірів предметів. Ми з боку компанії зацікавлені робити свій внесок у розвиток підростаючого покоління, яке одного дня прийде на наше місце працювати в компанії Ferrexpo.

На черзі інші садочки Горішніх Плавнів та  Новогалещинської територіальної громади. Ferrexpo є багаторічним партнером громади міста Горішні Плавні та Кременчуцького району, надає всебічну підтримку закладам дошкільної освіти щодо покращення матеріально-технічного забезпечення та розвитку дітей.

За останні 10 років компанія виділила фінансування для дитячих садків міста та регіону на суму понад 15 млн грн. і має намір продовжувати свою діяльність в даному напрямку.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх