«Кременчук» у буллітній серії здолав «Маріуполь»

17.11.2021, 21:49 Переглядів: 2 141

 

Команди провели три безгольові періоди

Сьогодні, 17 листопада, хокейний клуб «Кременчук» приймав «Маріуполь». Наша команда перемогла "сталевих чайок" у серії буллітів.

У заявці «містян» вперше в цьому чемпіонаті УХЛ був захисник Давид Григорян, якого вболівальники зустріли плакатом на трибунах.

"Кременчук" - "Маріуполь" 1:0 ПБ (0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0)

Шайби: 1:0 Хришпенц, вирішальний буліт, 65:00

"Кременчук": Гордюшин (Рижов); Гриценко – Ворона – Савченко, Грицких – Толстушко, Савицький – Нікулін – Дубінін, Богачонок – Хрьшпенц, Сибілевич – Коробов – Серанов, Забавін – Григорян, Скуматов – Сеник – Кошелєв, Горлушко.

"Маріуполь": Трифонов (Дуве); Мільохін – Щербатов – Мазур, Олендаренко – Артамонов, Твердохлібов – Костиков – Благой, Декало – Лисенко, Тютченко – Лизин – Чердак, Матусевич – Зуєв, Ружніков – Казаковцев, Янішевський.

 

Вболівальники зустріли повернення захисника ХК "Кременчук" Давида Григоряна у матчі з ХК "Маріуполь" з плакатом!


У першому періоді командам не вдалося відкрити рахунок, хоча «Кременчук» володів ініціативою, а «Маріуполь» гостро контратакував. Суперники завдавали ударів по воротах один одного, але на перерву пішли, залишивши інтригу першого голу.

У другому періоді воротарі також впевнено захищали свої володіння. «Кременчук» намагався прошити Олексія Трифонова, але шайбу закинути не вдалося. У свою чергу «сталеві чайки» не змогли забити гол у ворота Микити Гордюшина.

У третій двадцятихвилинці та додатковий час опоненти не випередили лідера. Результат матчу вирішився у серії булітів, де Гордюшин відбив усі п’ять спроб гостей. Вирішальний кидок виконав захисник кременчужан Вадим Хришпенц.

Воротар «Кременчука» Гордюшин оформив свій перший шатаут у цьому сезоні, а «містяни» виграли четвертий матч у цьому чемпіонаті насухо.

Головний тренер «Кременчука» Олександр Савицький:

- Перед грою попросили хлопців грати активно та на добрих швидкостях, при втраті шайби одразу вступали в єдиноборство та відбір. Непогано у цих компонентах ми виглядали. Створили непогані гольові моменти, але, на жаль, їх не реалізували. Довели справу до булітів, де всією нашою дружною командою з чудовою підтримкою трибун перемогли.

- Чому не вдалося відкрити рахунок в основний і додатковий час?

- Наразі перехідний період після міжнародної паузи, і хокеїсти відновлюють свої ігрові навички. Чекаємо, що їхні руки нарешті згадають звідки ростуть і ми почнемо забивати голи.

- Повернувся до складу кременчужан захисник Давид Григорян, як оцінюєте його гру?

- Давид гравець, від якого залежить наш настрій – він характер команди. Тяжкий у нього був підготовчий період до чемпіонату, але він подолав його, і ми сподіваємося, що набере ще ліпшу форму і ще більше користі принесе команді. Видно, що він скучив за хокею, за хлопцями, і чекаємо від нього ще ефектнішої гри.

- Післязавтра, 19 листопада о 18.30, «Кременчук» зіграє вдома проти «Донбасу». Ваші очікування?

- Чемпіонат проходить дуже напружено, де команди плюс-мінус в однаковій формі та силі. Ігри проходять непередбачувано, тому на кожен поєдинок ми виходимо, як на останній бій. А «Донбас» - наш давній принциповий суперник, тому, гадаю, що команду особливо не треба буде налаштовувати. Усі готові та все розуміють. Прикладемо всі сили для позитивного результату.

Головний тренер «Маріуполя» Сергій Вітер:

- Рахунок на табло очікуваний, оскільки після десятиденної паузи часто кульгає реалізація.

Обидві команди фізично здорово підготувалися до поєдинку, була в'язка боротьба, де добре відіграли воротарі.

Програли по булітах, буває, нічого страшного – йдемо далі.

«Кременчук» набрав 23 очка після 17 поєдинків та вийшов на чисте трете місце в турнірній таблиці.

Наступну гру підопічні Олександра Савицького зіграють 19 листопада о 18:30 вдома проти «Донбаса». Квитки вже в продажу в касі арени «Айсберг» та на сайті Esport.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх