СБУ у Полтаві затримала на хабарі поліцейського, який раніше працював у Горішніх Плавнях (уточнено)

18.11.2021, 07:07 Переглядів: 12 185

  

Чоловік вимагав гроші з підприємців

17 листопада, близько 15.00, на вул. Пушкіна у Полтаві СБУшники затримали на хабарі начальника відділу поліції №1 міста Ігоря Кречетова.

Він вимагав 16 тис. грн з підприємців, які перевозили вантажі через Полтаву. Тих, хто не платив - блокували. Поліцейського і його водія затримали під час отримання другої частини хабаря.

Нагадаємо, що ще недавно Кречетов працював у Горішніх Плавнях, де керував відділом поліції №?2 Кременчуцького райуправління ГУНП в Полтавській області. У жовтні його перевели у Полтаву.

Доповнено:

Як повідомили у пресслужбі СБУ, зловмисник систематично вимагав та отримував з чоловіка, який займався видобутком та реалізацією ґрунту, «данину» за безперешкодний проїзд містом кожної вантажівки. Інакше обіцяв «створити перешкоди» його діяльності.

Поліцейського затримали в порядку ст.208 КПК України під час отримання чергового траншу хабаря. Чоловік розраховувався з вимагачем за проїзд 20 автівок із землею.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Триває слідство для виявлення та притягнення до відповідальності усіх причетних до схеми осіб.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх