Moderna подала заявку на реєстрацію дитячої вакцини від COVID-19

18.11.2021, 11:33 Переглядів: 2 133 Коментарів: 2

 

Препарат Spikevax дозволять використовувати лише тоді, коли науковий огляд доведе його безпечність та користь

Американська компанія Moderna подала заявку на реєстрацію дитячої вакцини від COVID-19 у Канаді. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я Канади.

«Сьогодні Міністерство охорони здоров'я Канади отримало подання від Moderna про отримання дозволу на використання своєї вакцини Spikevax COVID-19 у дітей віком від 6 до 11 років. Як і у випадку з усіма вакцинами проти COVID-19, Департамент надасть пріоритет розгляду цієї заявки, зберігаючи при цьому високі наукові стандарти безпеки, ефективності та якості», – йдеться у повідомленні.

Препарат Spikevax дозволять використовувати лише тоді, коли науковий огляд доведе безпечність та користь вакцини, які переважають над ризиками. Під час огляду врахують результати клінічних досліджень та інформацію про вплив COVID-19 на здоров'я дітей у Канаді.

Зазначається, що це вже друга вакцина для дітей, яку перевіряють у відомстві. У жовтні 2021 року таку ж заявку подавали щодо вакцини Pfizer-BioNTech Comirnaty. Зараз міністерство розглядає це подання.

Дослідження вакцини Moderna Spikevax тривають за участі дітей віком до 6 років, інші виробники також тестують свої вакцини на дітях різного віку. МОЗ Канади чекає дані для різних вікових груп, щоб переглянути їх у найближчі місяці.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

45
18 листопада 2021 12:02

Жесть конечно. Насколько я помню изначально рассказывали что дети не болеют но могут быть переносчиками. Теперь вакцину для детей придумали. Смотрю идем к тому что скоро и в школу без сертификата не пустят.  Бедные дети,  в какое  сумасшедшее время доводится жить.     


25 3
138
18 листопада 2021 13:52

Испытания на детях? 


16 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх