Снайперам на передову відправилася машина, яку відремонтували за підтримки кременчужан

9.11.2021, 10:01 Переглядів: 1 602

 

Кошти надходили як з усієї України, так і Німеччини

Протягом кількох місяців кременчуцькі волонтери збирали кошти на ремонт авто для військових. Як розповіла волонтерка Ольга Назарова, весь ремонт безкоштовно зробив Роман Шпигун, а ось запчастини купували всім світом. Кошти надходили як від кременчужан, небайдужих українців, так і добрих знайомих з Німеччини. 

В автомобіля відремонтований двигун, вся ходова, встановлено новий бензобак і одягнена нова зимова гума. Завантажили машину смаколиками від ОСББ, яким керує Олександр Масляний. 9 пар теплих шкарпеток, сплела з любов'ю Анюта Вашура.

- Весь ремонт безкоштовно зробив Роман Шпигун - і за це йому величезна подяка! Але всі запчастини для ремонту купувались за ваші кошти, мої безцінні волонтери-помічники. Доземно вклоняюсь кожному з вас!!!
Від щирого серця дякую Правий Сектор Полтавщина - допомагали ремонтувати машину всім осередком: переймались усіма проблемами, діставали необхідні речі за закупівельною ціною, підключали знайомих фермерів для безготівкової оплати деяких запчастин, перераховували на ремонт власні кошти... Коротше, всіма можливими способами наближали день, коли можна буде виставити оцей звіт. Я навіть жартувала, що машину для снайперів ЗСУ ремонтує Правий сектор, - написала Ольга Назарова. 

Ольга також надала фінансовий звіт. На картку надійшло 10 897 грн (6807 грн + 135 євро (поміняно на 4090 грн). За цей же період витрачено 13 861 грн: 10099грн - на комплект нової зимової гуми; 3762 грн - на бензобак.

Хто має можливість і бажання допомагати нашим - будемо безмежно вдячні!

Картка ПриватБанку: 5168 7554 2277 4246, Назарова Ольга
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх