Хокеїсти «Кременчука» неочікувано поступилися «Краматорську»

4.11.2021, 22:40 Переглядів: 1 760

 

Містяни з Кременчука та Краматорська зрівнялися у турнірній таблиці

Сьогодні, 4 листопада, хокеїсти «Кременчука» вдома прийняли суперника із Краматорська. На жаль, підопічні Олександра Савтцького поступилися супернику із рахунком - 1:5. 

Кременчук – Краматорськ 1:5 (0:0, 1:3, 0:2)

Шайби: 0:1 Сергієвський (Столяренко), 21:17; 1:1 Забавін (Дубінін, Коробов), 27:54; 1:2 Сергієвський (Гриценко), 31:31; 1:3 Калінічев (Столяренко, Градович, більш.), 37:52; 1:4 Гриценко (Столяренко, Сергієвський), 47:26; 1:5 Калінічев, 57:09

Кременчук: Боярчук (Гордюшин - з 37:52); Сеник – Коробов – Дубінін, Яковлєв – Тимофєєв, Сибілевич – Серанов – Ворона, Забавін – Товстушко, Нікулін – Гриценко – Варава, Горлушко – Грицьких, Скуматов – Кошелєв – Савченко, Глухов.

Краматорськ: Трус (Кучер); Градович – Столяренко – Сергієвський, Бабрусєв – Таран, Жвачкін – Семенов – Гриценко, Лєтов – Ваулін, Сірченко – Калінічев – Геворкян, Середницький – Афанасьєв С., Кобильник – Говорушко.

У першому періоді командам не вдалося відкрити рахунок на табло, на перерву супротивники пішли, залишивши інтригу першого голу. У другому періоді Ярослав Сергієвський закинув першу шайбу, «Кременчук» зрівняв рахунок – гол забив Костянтин Забавін. Краматорчани вирвалися вперед, дубль на рахунку Ярослава Сергієвського, який оформив гол у меншості. Ігор Калінічев реалізував більшість – 1:3. 

У третьому періоді «Краматорськ» не зменшив обертів, вчетверте за команду у воротах «містян» відзначився Сергій Гриценко. Крапку в матчі поставив Ігор Калінічев, забивши гол у меншості. Матч завершився із рахунком 1:5.

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Перед грою попросили хлопців виключити з гри втрати шайби. Але чотири голи пропустили після наших втрат, так не можна грати, розбиратимемося.

- Чи впливає на гру команди відсутність у складі Андрія Денискіна?

- Хоч і кажуть, що «один у полі не воїн», але якщо брати до уваги гру трійки нападу, то вона залежить від майстерності та бажання окремого хокеїста. Так, такого забивного гравця, як Андрій, нам не вистачає.

- Як налаштовуєтеся на наступний матч із «Рулав Одд»?

- Проведемо збір та тренування, будемо готуватися. Попрацюємо над більшістю, хоч і так над цим працюємо чимало, але в іграх не виходить. Хоча на тренуваннях такі голи забиваємо… Але, мабуть мало, попрацюємо ще.

Головний тренер ХК «Краматорська» Олег Тимченко:

– Команда перемогла – це позитивний результат. Ми виграли за рахунок самовіддачі, самовідданості та гравці виконали тренерську установку.

«Кременчук» - дуже добротна команда, гра була щільною. Нам пощастило, що ми використали свої гольові моменти. Дуже гарна була гра.

- Ви закинули дві шайби у меншості, на Ваш погляд із чим це пов'язано?

- Хлопці билися до останнього – із цим пов'язано.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх