В Україні збільшили кількість премій для педагогів, молодих вчених та учасників ЗНО

4.11.2021, 13:03 Переглядів: 1 742

Верховна Рада ухвалила Постанову, метою якої є підвищення ролі відзнак ВР України у сфері освіти і науки та ширшої підтримки представників цих галузей

Для вчителів, вихователів, викладачів профтехів збільшили кількість премій з 30 до 54 на рік, повідомляє портал «Всеосвіта». Відповідну Постанову ухвалила Верховна Рада 3-го листопада.

Кому збільшили кількість премій?

  • Вчителям, вихователям та викладачам профтехів збільшили кількість премій з 30 до 54 на рік. Грошова частина Премії становить шістдесят розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого на 1 січня року, в якому присуджується Премія.
  • Молодим ученим збільшили кількість премій з 30 до 50. Розмір кожної з них становить шістдесят прожиткових мінімумів для працездатних осіб станом на 1 січня року, наступного за роком подання робіт на отримання Премії.
  • Молодим докторам наук збільшили кількість іменних стипендій з 30 до 50 зі щомісячною виплатою кожної у розмірі п’яти прожиткових мінімумів для працездатних осіб.
  • Найкращим учасникам ЗНО збільшили кількість премій з 30 до 50.  

Стипендії можуть призначати повторно, але не раніше ніж через 2 роки після отримання попередньої стипендії й на виконання нових наукових (науково-технічних) робіт.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх