313 працівникам КрАЗу до кінця року мають виплатити борг по зарплатні

3.11.2021, 12:39 Переглядів: 2 659 Коментарів: 1

 

Черняку вручили підозру

26 жовтня директору КрАЗу вручили підозру за ст. 175 ККУ – невиплата заробітної плати. Про це сьогодні, 3 листопада, на прес-конференції журналістам розповів прокурор Полтавщини Антон Столітній, який приїхав до Кременчука. Прізвища директора прокурор не назвав, але зараз цю посаду займає Роман Черняк.

 - На підприємстві працює 1 427 осіб, 313 з них визнані потерпілими. Боргу перед ними залишилось 6,9 млн грн. Є громадяни, які не схотіли бути потерпілими. Ми допитали більше 300 осіб, перевірили 90 документів, провели 2 обшуки і 18 судово-економічних експертиз. Справа має 46 томів. Усього борг - 38 млн грн, - сказав Столітній.

У березні цього року борг був більшим - 67 млн грн. Прокурор пояснив, що підозра не має на меті запроторити директора до в'язниці, основна мета - повернути борги потерпілим.

- Керівник підприємства має два виходи із ситуації: або не гасити борг і отримати вирок, або погасити борг за 2 місяці, поки триватиме слідство. Якщо він це зробить, то уникне відповідальності за рішенням суду.

Також Столітній зізнався, що особисто з керівником КрАЗу ніколи не спілкувався, але процесуальному прокурору він пообіцяв погасити борги найближчим часом.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

680
3 листопада 2021 12:56

Они уже начали штамповать кразы для американцев?


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх