Кременчужан запрошують до віртуального музею російської агресії

21.10.2021, 09:33 Переглядів: 1 534 Коментарів: 1

 

Документальні факти, разом з фото- та відео- доказами та публікаціями незалежних медіа, усні свідчення, особові та судові справи – все це можна знайти в експозиції музею.

В Україні з’явився Віртуальний музей російської агресії. Про проєкт, який збирає і наочно ілюструє факти порушень Росією територіальної цілісності нашої держави, розповів міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко на своєму Telegram-каналі.

В музеї розповідають про зникнення і викрадення людей, екологічні, воєнні та інші злочини, які скоювала РФ, починаючи з 2014-го року. Документальні факти, разом з фото- та відео- доказами та публікаціями незалежних медіа, усні свідчення, особові та судові справи – все це можна знайти в експозиції музею.

- Російська агресія проти України, що триває вже восьмий рік, заслуговує на те, щоб про неї знав увесь світ, щоб про неї пам’ятали наші діти та онуки. Це вже – наша інколи скорботна, інколи переможна історія. Злочини РФ проти України мають бути зібрані, класифіковані. Їм має бути надана відповідна не лише карна, а й історична відповідальність, - говорить міністр культури.

Наразі музей розповідає про окупацію Криму, але невдовзі планують розширити експозицію інформацією про Донбас.

Дізнатися правду про війну можна за посиланням.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
21 жовтня 2021 13:23

Вот захочет гражданин России ознакомиться с агрессией путинского режима по отношению к Украине... и не сможет. Ибо из языков только мова и английский.


4 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх