Понад мільйон гривень зібрали в рамках акції «Серце до серця»

18.10.2021, 18:28 Переглядів: 1 443 Коментарів: 1

  

Кошти підуть на придбання медичного обладнання 

У рамках благодійної акції «Серце до серця» Кременчук зібрав понад 1 мільйон гривень. Про це повідомляє пресслужба мерії Кременчука.

Кременчук щороку бере активну участь у Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця», збираючи кошти на придбання необхідного  медичного обладнання для лікувальних закладів міста. Завдяки волонтерам і благодійникам наше місто під час акції завжди збирає найбільшу, навіть серед областей України, суму.  

Під час проведення попередніх благодійних марафонів  кременчужанами з небайдужими серцями задля порятунку дитячих життів  було зібрано понад 1,5 млн. гривень. 

Цього року жителі міста перевершили всі свої попередні результати і зібрали на придбання  сучасного медичного обладнання європейського рівня для неонатального відділення  кременчуцького пологового будинку більше мільйона гривень.  У 2021 році у рамках

XVІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» в Україні було зібрано 3 223 536 грн., з яких 1 116 379 грн. зібрали кременчужани.

Нагадаємо, традиційними організаторами благодійної акції «Серце до серця» є Молодіжний Парламент Кременчука та Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій, ВБФ «Серце до серця»  за  підтримки міської влади.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 088
18 жовтня 2021 19:56

Молодцы Кременчужане!!!


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх