Юні кременчужани матимуть нагоду перевірити знання з української мови

18.10.2021, 08:35 Переглядів: 1 440

 

В листопаді відбудеться Другий всеукраїнський відкритий марафон

Учні кременчуцьких шкіл зможуть перевірити свої знання з української мови та взяти участь в Другому всеукраїнському відкритому марафоні. Прийом заявок стартує 18 жовтня, а сам захід розпочнеться в листопаді.

Перший такий марафон відбувся дистанційно в лютому 2021 року. Він дав можливість учням і студентам взяти участь в інтелектуальному змаганні, а також підтвердити свої знання української мови в умовах карантину. Для участі в марафоні тоді зареєструвалося понад 40 тисяч учнів і студентів, 838 з яких отримали дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів.

Завдання марафону розробила творча група вчителів та викладачів української мови на чолі з доцентом Київського університету імені Бориса Грінченка Олександром Авраменком.

Взяти участь можуть учні 3-11 класів шкіл, закладів професійної та професійно-технічної освіти, студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти. Для цього необхідно подати заявку та зареєструватися на платформі HUMAN із 18 до 31 жовтня.

Марафон відбудеться в чотири етапи. Учасники, які пройдуть всі етапи, отримають сертифікати, а ті з них, що наберуть найбільшу кількість балів, – дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх