На Полтавщині чоловік заплатив 100 тис грн аліментів, бо хотів виїхати за кордон

4.10.2021, 14:04 Переглядів: 2 185

 

Але йому заборонили покидати країну через борг

На Полтавщині чоловік заплатив 100 тис грн аліментів, бо хотів виїхати за кордон. Про це повідомив сектор комунікації з громадськістю Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

У вересні цього року терпіння мешканця Карлівщини остаточно скінчилось – чоловік погасив аліментну заборгованість. На жаль, головним чинником стала не батьківська любов та бажання допомогти своїй родині, а простий намір виїхати за межі країни.

Дійсно, запланована місцевим жителем подорож стала причиною повернення двом його дітям понад 70 тисяч гривень, котрі вчасно та в обсязі, визначеному судом, не сплачувалися. Проте після того, як в процес виконання батьківського обов’язку втрутилися державні виконавці Карлівського відділу державної виконавчої служби, у цій справі відбулися позитивні зміни. Фахівці юстиції обмежуючими постановами, зокрема, забороною на виїзд за межі України, сприяли ліквідації заборгованості.

Окрім основного 70-тисячного боргу, через довготривале ігнорування економічних потреб сім’ї, батько додатково перерахував 20 тисяч гривень штрафу, а також понад 7 тисяч гривень виконавчого збору. Таким чином, щоб без перепон виїхати до іншої країни, містянин одразу сплатив близько 100 тисяч гривень.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх