Новій амбулаторії в селі Пироги подарували кардіограф та ліжко

31.08.2021, 17:27 Переглядів: 1 434

 

Підприємства групи Ferrexpo лише за час пандемії надали допомоги медзакладам 70 млн гривень

Минулої п’ятниці, 27 серпня, у селі Пироги відбулася значна подія – відкрилася амбулаторія сімейної медицини. Для населення це має велике значення, оскільки йдеться про доступність отримання медичної допомоги.  Майже два роки пішло на будівництво медичного закладу. Саме ж будівництво відбулося в рамках президентської програми «Велике будівництво», а кошти виділялися з державного та місцевого бюджетів.

Окрім цього, до відкриття амбулаторії долучилися й спонсори, що надавали благодійну допомогу для оснащення закладу. Серед них і Біланівський гірничо-збагачувальний комбінат із групи Ferrexpo.

 

- Хочу відзначити, що для Біланівського ГЗК та групи Ferrexpo не існує територіальних меж у наданні допомоги, - каже Богдан Лазоренко, лідер фракції «Європейська солідарність» та депутат міської ради. – Звернувшись до керівництва комбінату по допомогу, одразу ж отримали позитивну відповідь.

Староста сіл Пирогівського старостинського округу, Тамара Кір’ян відзначає, що рада була знову співпрацювати із Ferrexpo:

- Я надзвичайно вдячна допомозі комбінату. Для амбулаторії були закуплені ліжко та надсучасний кардіограф. Хотіла б наголосити, що при закупівлі були враховані абсолютно всі побажання, починаючи від технічних характеристик обладнання, завершуючи бажаним кольором ліжка. Ми всією громадою дякуємо за допомогу.

 

Підприємства групи Ferrexpo лише за час пандемії надали допомоги медзакладам 70 млн гривень.

- Допомога медицині є одним із пріоритетних напрямів благодійної діяльності нашого підприємства. Доступність медичних послуг для кожної людини має надзвичайне значення, а особливо на територіях сіл. Зі свого боку, ми завжди підтримували та будемо підтримувати розвиток медицини в регіоні, - підсумовує Юрій Химич, Генеральний директор ТОВ «Біланівський ГЗК».

Завдяки спільним зусиллям тепер близько 3-х тисяч пацієнтів зможуть отримувати кваліфіковану первинну медичну допомогу, консультацію та провести профілактичні заходи.

Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх