Обмеження на проїзд для пільгових категорій населення в Кременчуці не скасують

18.08.2021, 11:42 Переглядів: 3 715 Коментарів: 5

 

Депутатка Лариса Гориславець звернулася з запитом від учасників ліквідації катастрофи на ЧАЕС

В Кременчуці продовжать дію обмежень пільгового проїзду в комунальному транспорті для певних категорій населення.

Під час позачергової сесії міської ради Кременчука депутатка Лариса Гориславець звернулася до колег із запитом від учасника ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, який не має змоги нормально дістатися роботи - адже проїзд в комунальному електротранспорті міста для пільговиків можливий лише з 10.00 до 15.00. Подібних випадків в Кременчуці багато: дотримання карантинних обмежень суттєво ускладнює життя працюючим пенсіонерам, учасникам АТО, чорнобильцям.

На думку міського голови, скасування обмежень на даний момент не на часі, адже тролейбуси перевозять тільки певну кількість осіб одночасно (по кількості сидячих місць).

- Немає можливості додати 300 тролейбусів, аби забезпечити належне дотримання карантинних обмежень увесь час. І якщо обмеження скасуємо, матимемо колапс - спочатку транспортний, а потім медичний, - прокоментував прохання пільговиків міський голова.

Депутати запит теж не підтримали, «?за» проголосували 6 народних обранців.

- Ви пропонуєте жити за правилами «?зеленої» зони, але підтримуєте правила «?помаранчевої», - зазначила пані Гориславець.

Слід зазначити, що пан Малецький давно не користувався громадським транспортом: реалії Кременчука дещо інші, в салони давно вже допускають «?стоячих» пасажирів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

680
18 серпня 2021 12:54

В троллейбусах без пенсионеров стало реально уехать с Керченкой или Героев Укарины утром. Нет этих людей, которым срочно нужно утром покататься или ехать на оптовый на Пугачова. Я лично за такое ограничение, а лучше бы ввели выделение денег на проезд пенсионерам, а бессплатный отменили, и они бы сами решали ехать им или нет.


22 16
735
18 серпня 2021 14:38

Цитата: JJAbrams

а лучше бы ввели выделение денег на проезд пенсионерам, а бессплатный отменили, и они бы сами решали ехать им или нет.

За индексацию проезда давно говорят, вот только это не выгодно откатчикам, ведь тогда будет контроль количества льготного проезда, а не выдуманное число.


18 2
157
18 серпня 2021 16:33

Работающим пенсионерам не проблема проехать в любое время, а не работающим нефиг шастать в час пик что б купить семечки на 50 коп дешевле в другом конце города.


8 14
208
18 серпня 2021 21:16

Не будет ни отмены платного проезда для льготников, ни электронного билета по которым можно бы посчитать сколько реально перевозится. Потому как городские власти резво выполняют очередные хотелки перевозчиков о подъеме стоимости проезда, там гор. власти прикормлены всерьез и надолго.


13 0
0
19 серпня 2021 15:58

Виталий Алексеевич, при всем уважении - Вы не знаете о чем говорите ("по кількості сидячих місць") - было бы смешно, если б не было так грустно, больно, стыдно...

 


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх