Кременчужанин попросив «для городництва» землю в районі набережної

18.08.2021, 08:36 Переглядів: 4 280 Коментарів: 3

 

Не всі члени земельної комісії йому повірили

Кременчужанин Сергій Авєрін просить собі для городництва ділянку площею 344 кв. м на вул. Богдана Хмельницького, 5. На сесію Кременчуцької міськради винесений проєкт рішення про дозвіл на розробку технічної документації на цю земельну ділянку. Йдеться про встановлення її меж.

На засіданні земельної депутатської комісії, що відбулося 16 серпня, засумнівалися у законності дій громадянина. Річ у тім, що, не отримавши землю, він уже встановив там паркан. Крім того, малоймовірно, що ділянка в «козирному» місці використовуватиметься для городництва чи (як теж лунало під час засідання) сінокосіння.

- 500 метрів від центру міста, набережна, яке там сінокосіння?! – висловився пан Роженко.

Голова земельної комісії Сергій Порчирян повідомив, що поряд із цією земельною ділянкою – офісна будівля, яка належить Авєріну,  і він може зробити озеленення (на тій ділянці, що хоче отримати для городництва). І може поставити дитячий майданчик. Роженко стояв на своєму – громадянин огородив ділянку незаконно.

Керівник юридичного управління виконкому Валерій Мірошниченко підтвердив: за інформацією ДАБІ (Державного архітектурно-будівельного контролю) жодних дозвільних документів на будівництво паркану на цій ділянці немає.

Натомість у віцемера Дмитра Кравченка дещо інше пояснення: паркан з бутового каменю був збудований на гідротехнічній споруді — на дамбі. І на це був дозвільний лист Дніпродзержинського регіонального управління водних ресурсів (нині – Кам’янського – ред.). Мовляв, цей паркан посилює захисну дамбу...

- Паркан стоїть на водозахисній споруді, яка не є нашою власністю, - запевняє Дмитро Кравченко.

Як прокоментував ситуацію для «Телеграфа» Олександр Роженко, чітких відповідей на питання, звідки у центрі міста з’явилася земля для городництва, і як на дамбі з’явився паркан, він так і не почув. Тому ще намагатиметься отримати роз’яснення від служб виконкому – або до сесії або на самій сесії.

Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: google.com/maps
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

249
18 серпня 2021 09:39

Замнут как обычно. Воду пганяют и утихнет.


17 1
272
18 серпня 2021 11:40

Ну чи не смішно (читати як - соромно) таку єресь виносити на засідання міськвиконкому?! Чи дійсно на тому шматку землі він буде бульбу чи помідори висаджувати?!

***, ну вже людей за людей не рахують... думають, що все усім дозволено...

 

Один, організатор вбивства міського голови, чалиться в СІЗО (впевнений не в загальній "палаті")- відбрав у міста козирне місце Затон під клюб для бідняків - Посейдон, другий народний обідранець - також на першому занасипі організував клюб для себевибраного...

 

зато потім, "братки" (читати як місцеві депутати) потруть це питання і виділять там землю?! 
І цікаво... де подівались активісти?!


21 0
680
18 серпня 2021 12:41

А на бульваре Пушкина норм выдали, без проблем кусок земли))


10 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх