Ось чому не ремонтують «убиту» дорогу Кременчук-Власівка

2.08.2021, 14:33 Переглядів: 6 443 Коментарів: 3

 

Тендер на ремонт цієї дороги заблокував Антимонопольний комітет

Агентство місцевих доріг Полтавської області не може підбити підсумки тендеру на поточний та середній ремонт автодороги Кременчук-Власівка. Тендер заблокував Антимонопольний комітет. Про це сьогодні, 2 серпня, повідомив Олексій Басан, керівник Агентство місцевих доріг на нараді в Полтавській облдержадміністрації.

Агентство не згодне з рішенням АМКУ — і оскаржує його в суді.

- Сподіваємося, що буде позитивне рішення, і ми розпочнемо ремонт цієї ділянки дороги, - каже Олексій Басан.

За даними Prozorro, тендер на ремонт дороги Кременчук-Власівка (окремими ділянками) був оголошений 16 грудня минулого року. Очікувана сума закупівлі — 55 млн грн, тож оголошена процедура відкритих торгів з публікацією англійською мовою, яка передбачає етап прекваліфікації — попередньої оцінки тендерних пропозицій. На тендер подало заявки 7 учасників, із них лише 3 були допущені до аукціону, а пропозиції чотирьох були відхилені на етапі преквалафікації через недоліки в документації.

Аукціон був запланований на 28 квітня. Проте не відбувся — почали скаржитися дискваліфіковані учасники торгів, і один із них — ТОВ «Данко» — домігся рішення АМКУ на свою користь. Антимонопольний комітет зобов'язав ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» скасувати рішення про відхилення тендерної пропозиції ТОВ «Данко». У зв'язку з цим тендер і було заблоковано. Як уже сказано, замовник оскаржив рішення АМКУ у суді.

За даним аналітичної системи YouControl, яка агрегує дані з державних реєстрів. ТОВ «Данко» зареєстроване в Києві, має вік 17 років, основний вид діяльності — будівництво доріг та автострад. Кінцевим бенефіціарним власником є мешканець м. Макіївка Донецької області Чумак Денис Вікторович.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

118
2 серпня 2021 14:54

То вы убитых дорог не видели. Кременчуг-Манжелия на фото выбрали самый хороший участок laughing

на Власовку по сравнению с Манжелией - автобан Берлин-Мюнхен


17 1
106
2 серпня 2021 16:14

  С 16 грудня 2020 года идет тендер на ремонт дорги. Сегодня 2августа 2021 года завершения тендера не видно. Все делают вид что это нормально, это все правильно, типа по закону.

   Агентство автомобильных дорог Полтаской области и его учредитель Полтавская ОГА умышленно, в сговоре с "дапко", придумали "оскарження" результатов тендера, для того что бы 55милионов потратить не дорогу на Власовка-Кременчуг а на другой "проект". Нам хитрожопо расказывают, что целый год мы не можем провести тендер, "Очень хочем провести, но не можем". Тендер не завершится до тех полр пока не выгонят мошейниковгореруководителей.


18 0
35
2 серпня 2021 19:51

Зато деревья вдоль дороги на расстоянии до 5 метров помечены под сруб. А тендер на ремонт досих пор не проведен. Так кому понадобилиссь эти деревья?


9 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх