Проєкт нового кременчуцького мосту через Дніпро очікують вже за тиждень

2.08.2021, 12:02 Переглядів: 3 074 Коментарів: 3

 

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Полтавської області

Проєкт нового мосту через Дніпро у Кременчуці очікують вже через тиждень. Про це на нараді в Полтавській ОДА повідомив сьогодні Іван Краповницький, керівник Служби автомобільних доріг Полтавської області, яка виступає замовником нового мосту.

- Ми очікували завершення проєктування у липні, але роботи трохи затягнулися. Якщо все буде добре, то через тиждень проєктувальники завершать свою роботу, і ми зайдемо в експертизу, - сказав Іван Краповницький.

За його словами, експертиза проєкту триватиме ще два місяці. Нині ж активно йдуть підготовчі роботи до будівництва мосту, працює 69 будівельників, із них 35 — громадяни України, 34 — громадяни Туреччини — в основному, інженерно-технічний склад.

 

Майже на 90% змонтоване мобільне містечко для проживання персоналу з Туреччини.

 

Також прибув цементний завод, під нього вже монтують фундаменти, повідомив керівник Служби автомобільних доріг.

Сьогодні до Кременчука з Херсона має прибути чотири баржі та два буксири, які везуть обладнання для цементного заводу. На лівому та на правому березі Дніпра на підготовці будівництва працює 21 одиниця техніки. У суботу пройшло успішно випробування 5 паль на правому березі.

- Тобто на сьогодні проєктувальники і ми маємо всі рішення, щоб завершити проєктні роботи на грунтах. На воді працює одна баржа з буровою розвідувальною установкою, - резюмував Іван Краповницький.

Нагадаємо, що тендер на будівництво мосту виграла турецька компанія «Догуш Іншаат ве Тіджарет Анонім Ширкеті» (Do?u? ?n?aat ve Ticaret Anonim Sirketi). Новий міст будуватиметься паралельно до старого. Він буде вантовий з двома пілонами і матиме 4 смуги руху (по дві в кожному напрямку). Загальна довжина споруд становитиме понад 3 км.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

932
2 серпня 2021 12:49

Пам'ятаю ще за 90-х почали бюджетні грошики на проект мосту деребанити. Як тільки нова влада так і новий проект на який виділялись чи малі кошти з бюджету міста. Шо при Пономаренко шо при Надоші, шо при Глухові шо при Бабаєві...


25 1
194
2 серпня 2021 17:01

А вело доріжки запроєктували ?

 


6 0
249
2 серпня 2021 18:41

У меня скверное ожужение. С одной стороны строят мост и это здОрово.

Почему его не строили раньше? Где взяли деньги сейчас. Воровать то меньше не стали. Раз грандиозное строительство, значит начали воровать больше?

Не привычный я к хорошим новостям...


4 5

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх