Розмір зарплат посадовців змінили в залежності від кількості населення громади

30.07.2021, 07:07 Переглядів: 2 446

 

Розмір окладу старост в громадах з меншою кількістю населення збільшать, а в громадах, де живе більше людей - навпаки зменшать

Кабмін впорядкував умови оплати праці посадовців місцевого самоврядування під час засідання 28 липня, повідомляє Урядовий веб-портал.

Розміри посадових окладів у новосформованих територіальних громадах зміниться залежно від віднесення міст, селищ, сіл до певних груп за чисельністю населення та приналежності міст та населених пунктів до об’єднаних територіальних громад. Таких груп буде 6, а не 7, як було раніше.

Також у зв’язку із зміною ролі старости переглянули розміри їх окладів, а саме – дещо збільшили оклади для старост в громадах з низькою чисельністю та водночас зменшили для старост у громадах з великою чисельністю населення.

Постановою також переглядаються найнижчі розміри окладів посадових осіб органів місцевого самоврядування (провідному спеціалісту, спеціалісту I категорії, спеціалісту IІ категорії та спеціалісту) обласного та районного рівня, виходячи з умов оплати праці, встановлених для державних службовців відповідних категорій і посад.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх