Діти не винні: за появу свастики на дитячому майданчику в Крюкові відповідає будівельник

28.07.2021, 15:05 Переглядів: 6 955 Коментарів: 2

 

За словами мера, «?Благоустрій»? вже навів лад на майданчику

Як з'ясувалося, свастику на дитячому майданчику між будинками № 40А та № 42А по вулиці Правобережній виклали зовсім не дітлахи, як припустив мер на позаминулому засіданні виконкому, а безвідповідальний будівельник. Про таке Віталій Малецький розповів на засіданні виконавчого комітету, що відбулося 28 липня під час розгляду рішення про передачу цієї ділянки КП «?Благоустрій»?.

- Досить відома в місті будівельна компанія не змогла добудувати даний об'єкт, процес затягнувся на 2 роки. Зараз ми хочемо передати ділянку КП «?Благоустрій», аби вони навели там лад. Останнєю краплею стала публікація блогера Шарія, який трохи підкорегував візерунок з плитки (насправді свастика була повернута в інший бік), - розповів міський голова.

На даний момент неподобство усунули, і майданчик має більш-менш пристойний вигляд.

 

Пан Малецький додав, що сам факт появи свастики свідчить про те, що будівельник взагалі нічого не контролював: адже плитка мала бути міцно приклеїна, а не просто покладена на землю. Стан гойдалок на майданчику жахливий, плитка вкладена неправильно.

- Задаємо питання будівельнику - а він просто розводить руками, чтому так - не розуміє.

Внаслідок чисельних порушень мер доручив підготувати лист про розірвання угоди з підрядником. І поки шукатимуть нового, ділянку на праві господарського відання закріплять за КП «?Благоустрій» - адже діти вже граються на майданчику, не зважаючи на те, що об'єкт не добудований.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

601
28 липня 2021 15:23

Це як тризуб перевернути і казати що так нормально.

Брехня на брехні!!!!

*** блогер суасти перетворив на свастику, а безголовий суасти назвав оберненою свастику і в цьому звинуватив виконроба. Але хай вони безмозглі. Телеграф - шо ти пишеш? Чи до вас ідуть звільнені під час правління Малецького?


11 17
1 169
28 липня 2021 15:59

Так а чому "безвідповідального будівельника" разом з його керівництвом не притягнено до відповідальності за ст. 436-1. Виготовлення, поширення к0муністичної, нaцистської символіки та пропаганда к0муністичного та нaціонал-соціалістичного (нaцистського) тоталітарних режимів?


Нехай міський голова уважно подивиться у який бік повернута cвaстика у націстів. Саме так, як на аплікації "безвідповідального будівельника". Тому тут стаття 436-1.

P.S. Кажу зразу, шо не є прихильником *** та їхнього унітазного віщуна калурія Анатолія.

Має бути відповідальність. Стаття 436-1. Крапка. 


23 8

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх