Святкування на Івана Купала у Кременчуці не буде, зате буде у Потоках

5.07.2021, 07:07 Переглядів: 4 158

 

Початок дійства 6 липня о 17.30

Загальноміського святкування на Івана Купала у Кременчуці не буде через карантинні обмеження, зате буде у Потоках. Про це повідомив міський голова Віталій Малецький:

- Якщо в Потоках буде 200 чоловік, то в Кременчуці прийшло б 2000. Це точно не потрібно. У селі це всі ті люди, які одне з одним спілкуються. І тим паче що це на відкритому просторі, біля річки, на території, що продувається. Ми не хочемо наражати у Кременчуці людей на небезпеку. Тобто локальні невеличкі заходи проводяться, глобального не буде.

Спецрейси або додатковий транспорт у цей день на Потоки не передбачені.

- У нас взагалі село Потоки – туристична столиця Кременчука і півдня Полтавської області, тому, думаю, кожен сам добереться до цього місця. Спецрейсів ніяких не буде, громадський транспорт у звичайному режимі. Якщо хтось хоче приїхати – то власним транспортом, велосипедом також можна дістатися і подивитися, як там все буде відбуватися. Десь до 9-ї можна побути і потім повернутися у Кременчук або там залишитися до ранку, - сказав мер.

Початок дійства у Потоках 6 липня о 17.30 біля Будинку культури. Управління культури і туризму підготує концертно-розважальну програму, також буде організована виїзна торгівля. На місці святкування чергуватимуть поліцейські, медики та рятувальники.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: bykvu.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх