Пластуни під Кременчуком провели військово-патріотичний табір «Рубіж 2021»

15.06.2021, 08:28 Переглядів: 2 314 Коментарів: 2

 

Навчання пройшло серед юних хлопців та дівчат

11-13 червня на одному з дніпровських островів поблизу Кременчука відбувся пластовий військово-патріотичний табір «Рубіж 2021». Про це повідомляє пресслужба Пласту.

Протягом трьох днів учасники табору отримували знання з виживання, маскування, першої домедичної допомоги та інших військових дисциплін від досвідчених інструкторів.
Це вже третій військово-патріотичний табір, який проводять з метою патріотичного виховання молоді та надання навичок, потрібних для захисту держави.

- Дякуємо за допомогу в організації табору Управління молоді та спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, а також інструкторів від Окремий батальйон територіальної оборони м.Кременчук. Особлива подяка інструкторам Роману Бутрімову та Андрію Лещенку, а також фотографам Юрію Михайленку та pollyllime, які не перший рік долучаються до наших заходів, - йдеться на сторінці пластунів.
Теги: пласт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
15 червня 2021 13:18

Или общество сошло с ума, или я не в курсе, но это ненормально обучать малышню обращению с оружием? Куда мир смотрит?. Партизанов готовят?


13 14
1 177
18 червня 2021 09:25

Цитата: VsegdaProtiv

Или общество сошло с ума, или я не в курсе, но это ненормально обучать малышню обращению с оружием? Куда мир смотрит?. Партизанов готовят?

Якшо на території України якісь ваші притрушені родичи, ябо "браття" будуть розмахувати сцаною ганчіркою з кольорами аквафрешу, або обісраною червоною ганчіркою із серпом та молотом...українска малеча має знати, у кого треба стріляти без попередження...

А якшо у вас вже занадто підгорає, подзвоніть своєму дядє Ванє в Урюпінськ. Після чарки гліда, воно вам розкаже шо такє "Юнармія"...та чому там навчають...Путлерюгенд A.D.   


3 5

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх