«Рух – це здорово!»: на базі Кременчуцької школи-інтернат ім.Піддубного відбулися змагання

9.06.2021, 16:29 Переглядів: 1 581

 Учасників нагородили грамотами та солодкими подарунками 

Вчора, 8 червня, в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого проекту «Рух – це здорово!» відбулося спортивне свято. На базі Кременчуцької спеціалізованої школи-інтернату спортивного профілю І-ІІІ ступенів ім. І.М. Піддубного відбулися змагання з мініфутболу, велокросу, волейболу, боксу, показові виступи дзюдоїстів та турнір з греко-римської боротьби. 

Участь у заході взяла команда спортсменів Полтавського обласного наукового ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ступенів при Кременчуцькому педагогічному коледжі імені А.С. Макаренка.

За інформацією пресслужби школи-інтернату, під час проведення Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Рух - це здорово» працювали спортивні локації та рухові активності - змагання в рухливих естафетах, з мініфутболу, велокрос, турнір з греко-римської боротьби, волейболу, боксу, показові виступи дзюдоїстів.

 

- Серед гостей заходу були присутні, Гордієнко Ю.В., начальник комітету МОН Полтавської філії з фізичного виховання та спорту, Патока Т.С., начальник, Шепель Я.М., головний спеціаліст, Косяк О.С., спеціаліст відділу МОН Полтавської філії з фізичного виховання і спорту. Крамаренко В.С., гловний спеціаліст управління молоді і спорту м. Кременчука. Крупіна Л.В., директор Кременчуцького педагогічного коледжу ім. А.С. Макаренка. В заході прийняли участь команда спортсменів Полтавського обласного ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ст. «Політ» та оркестр Кременчуцького педагогічного коледжу ім. А.С. Макаренка. Ми вдячні всім гостям та надану честь провести захід на території нашої школи, - йдеться у повідомленні Кременчуцька Школа-інтернат Ім.І.М. Піддубного.

Після завершення заходу учасників змагань, турнірів та показових виступів нагородили грамотами та солодкими подарунками.

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Департамент освіти та науки Полтавської ОДА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх