Зникнення стадіону та раптова поява трьох будинків: план забудови Кременчука продовжує дивувати

21.05.2021, 11:31 Переглядів: 5 311 Коментарів: 2

 

Депутатська комісія спробувала розібратися що до чого

Під час засідання комісії з питань промисловості, будівництва, підприємницької діяльності, побутового, торговельного обслуговування та регуляторної політики 20 травня у проєктному плані забудови Кременчука з’явилося кілька нових об’єктів.


Загадкову забудову помітив депутат від партії «Європейська солідарність» Богдан Лазоренко і звернувся за поясненнями до начальниці Управління містобудування та архітектури Олександри Волощенко.



Три будинки між вул. Перемоги та вул. Коцюбинського


 


- Хотілося б дізнатися, як на плані між вул. Перемоги, 13 та картинною галереєю по вул. Коцюбинського з’явилися ці три чотирьохповерхові будинки? Люди стурбовані такою щільністю забудови. На сьогоднішній день там зелена зона, а на плані я бачу забудову, - зазначив депутат.


Олександра Волощенко відповіла, що цей план затверджувався ще у 2015 році, і їй невідомо, як там могли з’явитися ці будинки.

Депутатська комісія доручила прибрати забудову з плану за пропозицією депутата Лазоренка.



 Стадіон, що розчинився у повітрі


На  вулиці Софіївській сталася й зовсім дивна історія: тут зник цілий стадіон, а на його місці з’явилася багатоповерхівка.


В цьому районі поруч зі школою був колись чудовий стадіон. На Детальному плані центральної частини міста він вже позначений як спортивний майданчик.


 


А вже на проєктному плані, громадські обговорення по якому завершилися 13 травня, стадіону або спортивного майданчику немає взагалі. Замість нього можна побачити вже існуючу багатоповерхівку, що має адресу вул. Софіївська, 26.


 


- Мене цікавить процес зникнення стадіону, - уточнив Богдан Лазоренко, - Адже відповідно до діючого плану забудови Кременчука тут знаходиться школа зі стадіоном.


Комісія попросила Заступника міського голови Дмитра Кравченка надати викопіювання з Генерального плану забудови Кременчука та проєкту плану, по якому проходили громадські обговорення, стосовно вулиці Софіївської. А також надати копії дозволів на початок робіт з підготовки будівництва житлових будинків та надати інформацію щодо введення їх в експлуатацію.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

735
21 травня 2021 12:19

В нас всі будинки такі в центрі міста побудовані за каденцію цього мера і його заступників. В будинок заселяються люди, а сам будинок ще не введений в експлуатацію (офіційно).


27 1
0
21 травня 2021 16:07

наперсточники: вот стадион есть, а вот его уже нет.


16 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх