Трьом студентам Кременчука призначили стипендію Президента України

17.05.2021, 08:31 Переглядів: 2 248

Президентська стипендія призначається студентам-відмінникам закладів вищої освіти за визначні успіхи у навчанні і науковій діяльності

Студенти Кременчуцького національного університету ім. М. Остроградського  Данило Ващенко, Ольга Дьоміна та Наталія Писаренко отримали  академічну стипендію Президента України.


Президентська стипендія призначається студентам-відмінникам закладів вищої освіти за визначні успіхи у навчанні і науковій діяльності.


Стипендіати з КрНУ відповідають цим вимогам:


Наталія Писаренко – магістрант першого року навчання факультету економіки та управління, староста групи ЕК-20-1м, член студентської ради. Починаючи з 2018 року, бере активну участь у всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт та олімпіадах, а також у наукових конференціях. Зокрема на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у 2020 році представила роботу «Оцінка фінансової безпеки підприємств». Також у 2020 році Наталія брала участь у кількох наукових конференціях, зокрема у V Міжнародній науково-практичній конференції «Теоретичні та прикладні аспекти розвитку науки» (Київ);  Міжнародній науково-практичній конференції «Інклюзивний розвиток економіки в умовах глобальних викликів сьогодення» (Харків); V Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Стратегічно-іноваційний розвиток суб’єктів економічної системи в умовах глобалізації» (Кременчук) тощо.


Ольга Дьоміна – студентка 4 курсу, група Е-17-1 (ЕС), Інститут електромеханіки, енергозбереження і систем управління КрНУ. Ольга – член товариства молодих учених університету, активна учасниця  наукових семінарів кафедри САУЕ та ІЕЕСУ. Брала участь у ХІХ  Міжнародній науково-технічній конференції «Проблеми енергоресурсозбереження  в електротехнічних  системах. Наука, освіта і практика» (2020р.). Крім хисту до наукової діяльності, має хист до волонтерства – щороку як волонтер працює на благодійних заходах  «Серце до серця» та «Святий Миколай дітям».


Данило Ващенко – студент 4 курсу, група МН-17-1, факультет економіки та управління КрНУ. Відмінник і активний учасник студентського життя, заступник старости групи та член студентської ради факультету.  З 2018 року бере активну участь у наукових конференціях та всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт. Має опубліковані в співавторстві статті – «Управлінські та логістичні технології в мінливих умовах міжнародного конкурентного середовища» (Студентський науковий вісник Хмельницького національного університету) та «Застосування менторингу для стимулювання працівників підприємств» (Студентський науковий вісник Луцького національного технічного університету).

Теги: стипендія
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх