Отакої: ХК «Кременчук» подав заявку на участь у чемпіонаті під егідою Федерації

14.05.2021, 17:21 Переглядів: 2 293

 

Попередній сезон «містяни» завершили з бронзовими нагородами

Хокейний клуб «Кременчук» подав заявку на виступ у чемпіонаті України в сезоні 2021/2022. Про це повідомляє пресслужба кременчуцького хокейного клубу. 


Попередній сезон «містяни» завершили з бронзовими нагородами, а в 2020 році стали чемпіонами України. Уже 7 сезонів поспіль підопічні Олександра Савицького закінчують сезон серед призерів.


Подати заявочну форму можуть професіональні хокейні клуби різних форм власності, команди ФСТ, збірні команди областей. Прийом заявок на участь у чемпіонаті України триває до 15 липня 2021 року. 


Для виступу в національній першості необхідно надіслати на електронну адресу Федерації office@fhu.com.ua гарантійний лист встановленого зразка, а також укласти двосторонній договір на участь у чемпіонаті, повідомляє сайт ФХУ.


Зауважимо, що між Українською хокейною лігою та Федерацією хокею України йде конфлікт, у результаті якого сформується два чемпіонати: під егідою ФХУ та УХЛ. Кременчуцька команда стала першою, яка заявилася в ФХУ. Паралельно триває заявка на участь в чемпіонаті УХЛ. Письмові заявки і підтвердження вже відправили Білий Барс, МХК Динамо, Дніпро, Донбас, Краматорськ, Крижані Вовки і Маріуполь.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх