Затримка компенсаційних виплат для ФОП: офіційні пояснення від мерії

14.05.2021, 11:23 Переглядів: 2 257 Коментарів: 1

 

Основною причиною називають травневі свята

Під час засідання виконкому Кременчуцької міської ради 14 травня очільниця управління розвитку підприємництва, торгівлі, побуту та регуляторної політики Людмила Жорняк прокоментувала скарги підприємців міста щодо затримки виплат.


До управління надходять скарги про те, що на рахунки ФОПів досі не надійшли 8000 гривень компенсації від держави за призупинення роботи під час перебування у червоній зоні.


Пані Жорняк запевнила, що вже з 6 травня «Ощадбанк» почав отримувати проплати, і порадила підприємцям перевірити статус своїх заявок. Вона наголосила, що невелику затримку могли спричинити травневі свята - але загалом проблем з надходженням коштів немає. І якщо ФОП не отримав коштів, варто перевірити, чи правильно була оформлена заявка, чи всі данні вказали.


- Якщо в когось немає рахунку, в банках є спеціальний відділ, зверніться до нього і відкрийте рахунок для отримання допомоги! - порадила Людмила Жорняк.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

103
14 травня 2021 14:17

А не *** ли пини Жорняк ????? И так за карантин налоги заплати, аренду заплати , комуналку заплати. Она еще и предлагает за счет заплатить! Хоть бы *** уже не ***, слава богу подал все через ДИЮ и все пришло на обычну карту !!!! Я уже просто жду, не дождусь когда все службы переведут в  онлайн что таких советчиков было поменьше!!!!


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх