Кременчуцькі хокеїсти готуються до міжнародного турніру «Beat Covid-19 Ice Hockey Tournament»

8.05.2021, 13:36 Переглядів: 1 803

 

На зборах національної команди України під керівництвом Вадима Шахрайчука працюватимуть 27 хокеїстів

З 4 до 13 травня триває навчально-тренувальний процес на броварській арені «Термінал» із дотриманням усіх карантинних вимог. На зборах національної команди України під керівництвом Вадима Шахрайчука працюватимуть 27 хокеїстів.



Після завершення зборів у Броварах підопічні Шахрайчука вирушать до словенської Любляни, де з 15 до 21 травня зіграють на міжнародному турнірі «Beat Covid-19 Ice Hockey Tournament». Серед суперників українців будуть Австрія, Словенія, Франція, Румунія та Польща.


Склад команди на навчально-тренувальні збори (у дужках указано клуб у сезоні 2020/2021):


Воротарі: Богдан Дьяченко (ХК «Донбас»), Дмитро Кубрицький (ХК «Сокіл»), Артур Оганджанян (New Hampshire Jr. Monarchs, США), Олег Петров (ХК «Дніпро»). 


Захисники: Володимир Алексюк, Всеволод Толстушко, Олександр Александров (усі – ХК «Кременчук»), Іван Сисак, Артур Чолач (усі – ХК «Сокіл»), Денис Матусевич, Євген Ратушний (усі – ХК «Дніпро»), Артем Гребеник (ХК «Білий Барс»), Ігор Мережко (ХК «Рубін», Росія).


Нападники: Сергій Бабинець, Роман Благий, Дмитро Даниленко (усі – ХК «Білий Барс»), Максим Разумов (ХК «Донбас»), Олексій Ворона, Андрій Денискін, Іван Савченко (усі – ХК «Кременчук»), Гліб Кривошапкін (ХК «Краматорськ»), Вадим Мазур (ХК «Маріуполь»), Андрій Міхнов, Дмитро Німенко, Богдан Ступак (усі – ХК «Сокіл»), Святослав Тимченко, Артем Целогородцев (усі – ХК «Дніпро»).


Головний лікар збірної України Володимир Секретний підкреслив, що у Федерації оновили медичний протокол напередодні приїзду команди до Броварів, а також збільшили медичне страхування спортсменів.


- Ми плануємо проводити навчально-тренувальні збори у два етапи. Так, із 8 травня тренувальний процес буде абсолютно закритим. Ми плануємо створити аналог «бабла», як у НХЛ. Тобто контакт спортсменів із зовнішнім світом буде мінімізовано. Крило арени, де перебуватиме команда, буде закритим і доступним лише для хокеїстів і адміністративного штабу. Також ми будемо жити в готелі, що знаходиться в одній будівлі з льодовою ареною. Особливу увагу ми приділили харчуванню – кожен гравець отримуватиме індивідуальний пакет страв і споживатиме їх у номері.


Окрім цього, штаб команди взяв за основу існуючу нормативну базу українського законодавства щодо протиепідемічних заходів під час спортивних подій, додав свої корективи, спираючись на попередній досвід збірних команд України з інших видів спорту.

Спортсмени розуміють, наскільки складна зараз ситуація через пандемію COVID-19. Усі хлопці скучили за хокеєм, прагнуть зіграти з сильними суперниками на міжнародному рівні в Любляні. Заради цього вони готові дотримуватись протиепідемічних заходів і берегти себе. Також підкреслю, що цьогоріч, зважаючи на непросту ситуацію у світі, Федерація збільшила страхування хокеїстів удвічі, – зазначив Секретний пресслужбі Федерації хокею України. 


Нагадаємо, що після завершення зборів головний тренер команди обере 22 гравці, які візьмуть участь у міжнародних змаганнях у словенській Любляні. Турнір проходитиме з 15 до 21 травня, а суперниками українців стануть Австрія, Словенія, Франція, Румунія та Польща. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх