Кременчужанин поскаржився, що у поліклініку при ЦРЛ хворі на ковід йдуть через дитяче відділення

24.04.2021, 09:02 Переглядів: 2 763

Керівник центру ПМСД пояснив, що людей з підвищеною температурою чи підозрілими симптомами направляють через окремий вхід у спеціальний бокс, де їх і приймають

До редакції «Кременчуцького Телеграфа» звернувся читач Сергій. За його словами, у Центральній районній лікарні хворі на коронавірусну інфекцію не заходять через головний вхід, а йдуть через дитяче відділення.


В ЦРБ Кахновки больных ковидом не пускают на прием к врачам через центральный вход. А пускают через детское отделение, где детки на руках у родителей или же в колясках! Кто придумал такое? - написав Сергій.


Як виявилося, мова йшла про Кам'янопотоківський центр первинної медико-санітарної допомоги, який орендує приміщення у ЦРЛ. ТЪ звернувся до керівника центру ПМСД Леоніда Кучеренка.


Він пояснив, що усім пацієнтам, які приходять, міряють температуру і перед центральним входом, і перед входом у дитяче відділення. Якщо людина в задовільному стані, вона йде на прийом до сімейних лікарів, піднімається на другий поверх і дійсно проходить через дитяче відділення. Але якщо у людини підвищена температура чи є підозрілі симптоми, її направляють через окремий вхід у бокс, де таких пацієнтів і приймають.


Крім того, на вулиці є вказівники, куди треба йти хворим з температурою, тож потоки пацієнтів розмежовуються.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх