Кременчуцька дзюдоїстка Єлизавета Каланіна виступила на чемпіонаті Європи

20.04.2021, 11:33 Переглядів: 2 017

 

Наша спортсменка у заключний день змагань не змогла повторити минулорічний успіх 

У столиці Португалії Лісабоні завершився перший з трьох найважливіших стартів сезону для збірної України – чемпіонат Європи. У категорії понад 78 кг Єлизавета Каланіна після впевненої перемоги над німкенею Самірою Буйзгарне, у чвертьфіналі зустрілася з білорускою Мариною Слуцкаю.

 

На жаль, цього разу фортуна була не на стороні кременчужанки. Показавши досить рівну боротьбу в основний час, переможниця сутичка визначилася на Golden Score. На другій хвилині додаткового часу спортсменка з Білорусі зуміла зафіксувати суперницю в положенні лежачи і провести утримання, тим самим одержала перемогу.

 

Натомість Каланіна отримала шанс поборотися у втішних сутичках, першу з яких з француженкою Байро Анне Фатумата українка достроково виграла, виконавши на 3 хвилині кидок на оцінку іппон.

 

У поєдинку за бронзу, де Каланіна зійшлася з господаркою змагань португалкою Рохеле Нунес, перевага була на стороні останньої. Вже під кінець першої хвилини основного часу португалка виконала два прийоми на оцінку «Ваза-арі», тим самим одержавши достроково перемогу.


В свою чергу Каланіна посіла підсумкове 5 місце, не зумівши повторити свій результат з минулорічного чемпіонату Європи в Празі, де вона стала бронзовою призеркою.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх