Мер Малецький пропонує «антикоронавірусному батальйону» спонтанно перевіряти кременчуцьких підприємців

13.04.2021, 12:02 Переглядів: 2 492 Коментарів: 2

А все через те, що у 45% закладів виявили порушення карантинних вимог

Мобільні групи «антикоронавірусного батальйону» з 2 по 11 квітня обстежили 1600 об'єктів торгівлі, харчування та обслуговування населення у Кременчуці та під час проведених рейдів виявили порушення карантинних вимог у 45% закладів. Про це 12 квітня на засіданні у мерії сказала начальниця міського управління розвитку підприємництва, торгівлі, побуту та регуляторної політики Людмила Жорняк:


- На жаль, ситуація у нас не краща, ніж в інших містах України. Турбує те, що, не дивлячись на таку захворюваність, не дотримуються маскового режиму як продавці, так і відвідувачі, не дотримуються дистанції. І недостатні, я так думаю, контроль і відповідальність з боку керуючих, завідуючих магазинами, керівників ринків.


Вона додала, що те, у якій зоні епіднебезпеки знаходитиметься Кременчук, залежить як від дій підприємців, так і громадян міста.


- Кальянні закриті, - відзвітувалася Людмила Жорняк. - Звичайно, нас це не дуже тішить, ми думаємо, що окремі поміняли форму праці, тому що є відеокамери, є попередній запис. А, може, таки й позакривалися. Ті громадяни, які їх відвідують у такий страшний час... хай це буде ризиком якраз їхнім.


Міський голова Віталій Малецький зазначив, що про рейди «антикоронавірусного батальйону» підприємці дізнаються заздалегідь і мають час підготуватися або взагалі зачиняють двері:


- Поки ви написали 5 службових записок, інформація вже дійшла і, вибачте, вас просто чекали із закритими дверима.


Тож мер запропонував проводити ці рейди спонтанно – щоб було рамкове доручення на тиждень без вказання конкретної дати та переліку об'єктів.


- Бо ми зробили розпорядження про роботу у вихідні дні, потім маємо його оприлюднити на сайті (мерії – ред.). Хтось сидить собі там читає, думає: «О, приїдуть! Треба щось перелаштувати!» Тому зробіть довготривалий документ і будемо по ньому працювати, - звернувся він до Людмили Жорняк.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

735
13 квітня 2021 13:03

Нехай маркетопт спонтанно перевірять на дотримання карантинних вимог. 


17 2
680
13 квітня 2021 13:14

А антикорупционный батальйон не хочет проверить деньги выделяемые на газетку мЭра?


15 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх