Випив – за кермо не сідай! Як дотримувались цього правила кременчуцькі водії на вихідних

5.04.2021, 15:26 Переглядів: 1 610 Коментарів: 2

 

Поліція склала 12 протоколів

Протягом вихідних кременчужани досить активно порушували ст. 130 КУпАП, керуючи транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, повідомляє патрульна поліція Кременчука на своїй Facebook-сторінці.

  • 3-го квітня близько 5.00 патрульні зупинили Opel Astra, водій якого порушив правила дорожнього руху. У 44-річного водія інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння, від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився.
  • В той же день до правоохороців надійшло повідомлення про ДТП. Заявник розповів, що з ним зіткнувся ВАЗ 21099, який потім зник з місця події. Невдовзі патрульні знайшли вказану автівку. Під час спілкування з 49-річним керманичем, який залишив місце ДТП, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер Драгер показав 2,79%, що перевищує норму майже у 14 разів.
  • Пізніше 3-го квітня поліцейські на набережній Лейтенанта Дніпрова зупинили автомобіль Volkswagen, 37-річний водій якого порушив правила дорожнього руху. У чоловіка були ознаки алкогольного сп’яніння, що й підтвердив Драгер – 2,47%, майже у 12 разів більше за допустиму норму.
  • В ніч на неділю 4 квітня, близько 3.00, на вул. Занасипський Шлях патрульні зупинили Subaru, що рухався з вимкненими фарами ближнього світла. У 38-річної водійки інспектори помітили ознаки алкогольного сп’язіння. Результат перевірки алкотестером Драгер – 2,58%, тобто більше норми майже у 13 разів.
  • На Полтавському проспекті 4 квітня охоронці порядку зупинили ВАЗ 21093, водій якого керував автівкою з непристебнутим паском безпеки. Інспектори поспілкувалися з 36-річним чоловіком і помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. З’ясувалося, що чоловік вже позбавлений судом права керування за подібне правопорушення. Спочатку громадянин погодився пройти огляд на стан сп’яніння, але пізніше відмовився у присутності двох свідків.

Загалом протягом суботи та неділі у місті скоїли 12 порушень за ст. 130 КУпАП, на всіх водіїв патрульні склали протоколи та відповідні адміністративні матеріали.


 

 

 

 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

4 365
1
5 квітня 2021 16:11

Во как новые штрафы помогают....со всей силы


2 7
129
5 квітня 2021 17:39

"Загалом протягом суботи та неділі у місті скоїли 12 порушень за ст. 13 КУпАП, на всіх водіїв патрульні склали протоколи та відповідні адміністративні матеріали."
в статье 13 укзана ответственность несовершеннолетних. а если дописать нолик то будет 130 - ответсвенность за пьянку за рулем. я так понимаю, что оЧепятка


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх